Перегляд одного допису
Старий 18.11.2020, 11:56   #75 (permalink)
Евгений (Киев)
Активный участник

Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
Типово Re: Велосипеды и пдд для них

Цитата:
Допис від Sergey_Kiev Переглянути допис
Саме так, і ви помилились, порівнявши постанову кабміну з "дозволом сусідки". Кабмін вніс зміни до своєї постанови, чим дозволив рух велосипедів полосою громадського транспорту. Тобто, вніс зміни в ПДР.
zakon.rada.gov.ua/laws/show/1105-2020-%D0%BF#Text

Тут всі на рівних. Якщо не перестоївся для об'їзду заздалегідь - стоїш, пропускаєш всіх. Так само, як і на авто.

Добавлено через 9 минут

Нахіба там їхати? В правилах сказано "якомога правіше". Для мене особисто, "якомога", це там, де можна їхати без перешкод. Іноді (місцями) це навіть середина правої полоси. Це не суперечить правилам, і не порушує їх.
Є навіть певна статистика спостережень. Чим ближче тулишся до узбіччя, тим частіше шумахери пролітають впритул до тебе. Тільки взяв трохи лівіше (ну така тут в мене "якомога", шо поробиш? ), одразу починають обганяти з виїздом на зустрічну, і інтервал тримають як треба.

Коли у підлітковому віці їздив на вєліку , то інстинкт самозбереження підказував, чим ближче до бордюра, або края дороги то шанси уникнути ДТП значно більші . Але ж, тоді автівок було значно менше, дебілів за кермом(що на авто, що на вєліках) теж, шансів уникнути відповідальності за ДТП теж .

Я розумію, що на наших дорогах кожен їде по своїх власних "правилах" . Але залізо значно міцніше ніж кістки та тіло людини(хоч вона на вєліку, або на мопеді).
Єдине що кажу , коли доводиться об'їхати цих "безсмертних Т1000 ", - "під мої колеса нетреба !, Обери собі щось більш потужне та велике ! "

Востаннє редагував Евгений (Киев): 18.11.2020 о 12:01.
Евгений (Киев) зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням