Перегляд одного допису
Старий 06.12.2020, 22:01   #31 (permalink)
Святовит
Клубень

Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.887
Поблагодарили 6.033 раз(а) в 2.118 сообщениях
Типово Re: Королівські автоперегони F 1 2020р.

................Бахрейн повністю розчарував та просто поклав початок зневіри в те що відбувається навіть в такому чудовому та порядному виді спорту . Два уікенди котрі можна записати в щось схоже на повну жопу для спорту. Минулі вихідні і теперишні .
................Сахір (ГП Бахрейна 2 гонка), при відсутності , вже симикротного (непорозуміння)чемпіона світу, Л. Хемілтона, людина на яку я в нинішньому сезоні покладав величезні сподівання, і не лише один я, - обристався рідким лайном аж по самі жишки і це я звісно про В. Боттаса із легендарного Мерса. В кокпіті першого мерса замість Хемілтона їхав новачок Ф1 Джорж Рассел, котрий вперше сів за кермо цієї машини і майже відразу вздрючив Боттаса, що є серйозним ударом, а можливо і нокдауном для останнього. Далі були різні перепитії і закінчилось все саме ось так : 1. Серхіо Перес (рожевий мерседес - колишня форс індія або нинішня рейсинг поінт, а в наступному сезоні - астон мартін ); 2. Естебан Окон (Рено); 3. Ленс Строл (рожевий мерседес - .......- рейсинг поінт). Фаворити лишились в глибокій і далекій - дупі .