|
Цитата: |
 |
|
|
 |
Допис від Владимир гризли  |
 |
|
|
|
|
|
|
Ну не может быть это просто так, есть подвох!
|
|
 |
|
 |
|
А Ви думали, що Фірташ (зі своїми облгазами) - за те що перемістився в списку Форбс з 4-го на 24-те місце (!) - все Вам дозволить зробити бєз "падвоха"? У нього ж теж діти.... йому треба теж платити за безкоштовну освіту... коханки... адвокати. Карочь - прашу атнєстісь с паніманієм...ггггг
У мене всі падвохі (при зміні постачальника) були лише на рівні інтерфейсу в новому ПРИВАТ24. Як тільки розібрався - всьо. падвохав нємає....
А який ПРИВІТАЛЬНИЙ (!) я лист отримав від Нафтогазу при переході.... м-м-м-м-))). Вітальний, Карл! Вас колись вітали в облгазі? Я коли їздив в Обухівський райгаз - просто чудом не постріляв там тих тьоток з абонентського відділу ))) (120 кг, три підборіддя, живіт, фігура-яєчко, ну все як має бути)... Такіііііє пітараси... тьоткі-пітараси !!!... Сиділи б там мужики - вже б махався... а так - шо я з тьоткою-яєчком махатися буду? У неї діти, чоловік покинув (бо товста і страшна) - вона ж на бабульках-пенсіонерах відривається. А тут я, з ружжом ))))
Карочь - пообіцяв їм що вони здохнуть. Ні і зробив все, щоб виконати обіцяне. Перейшов В Нафтогаз.