Тема
:
Лодки Gelex.Общие вопросы к производителю.
Перегляд одного допису
05.02.2021, 19:40
#
106
(
permalink
)
Dobermann
Активный участник
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Вышгород
Карапь: Anaconda RIB, T-550 Racing boat
Дописи: 389
Поблагодарили 553 раз(а) в 148 сообщениях
Re: Лодки Gelex.Общие вопросы к производителю.
Цитата:
Допис від
Shel
Саша - имхо ты точно это знаешь - 5083 плакированный идёт в базе или под заказ и дороже ?
Якщо я правильно зрозумів питання, то мова йде про поставку листа з заводу до виробника? Я ніколи не цікавився такими нюансами вартості. Можу тільки здогадуватись, що, цілком вірогідно, трішки дорожче.
Але можлива різниця вартості - це лише очевидні фактори. Існують ще й неочевидні, зв'язані з технічним процесом виробництва: як приклад - захист поверхні листа під час виробництва виробу, який потім не фарбується. Повірте на слово - цей фактор аж ніяк не сприяє зменшенню часу на виробництво, і збільшує витрати. Особливо - якщо в процесі задіяна плазмова різка металу.
Цитата:
Допис від
Rodriguez
Почему тогда большая часть продукции Ums-boat выходит с завода не окрашенной? Только не надо рассказывать что там особенная защита от коррозии,кроме анодов
Залиште будь ласка, право виробнику самому вирішувати яку продукцію випускати. Те ж саме стосується і прав держави як замовника. Бо щоб критикувати чи брати під сумнів чийсь вибір потрібно як мінімум мати той же рівень компетенції та інформованості.
Востаннє редагував Dobermann: 05.02.2021 о
19:53
.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Juzef
(05.02.2021),
Niyazovitsh
(05.02.2021),
Pasic
(23.02.2021),
Shel
(05.02.2021)