|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ЗЫ крвидла передается воздушно-капельным путем, ээээ к чему это я, летать тоже НЕЛЬЗЯ!! )))))))
|
|
 |
|
 |
|
Як правило ми всі в балаклавах. І як правило ближче 10м тримаємо дистанцію,і інтервал. І як правило нас не стільки багато на старті.
Я лиш про те що, казати що дещо в житті,таки треба міняти. Як би того не хотілось. А якщо далі робити,те до чого звик,що стосовно великого скупчення людей. То буде Іванофранківський варіант.Подобається,це чи ні. Іншого результата не буде.Одна справа поїхати куди небудь, едреня на рибалку.Друге шариться по ринку,просто тому що подобається. Хотя зараз думається,що цей сезон льотний може бути самий стислий, в плані льотних місць. Самке коли думав про Боржаву, і інші западні старти. Скорше всього прольот буде. Прийдется їздить, по нерозлітаних місцях,є декілька стартів,нерозлітаних.
А ось опис реакції на вакцину,з нашої групи в фейсбук.
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Олена Білозерська
9 год ·
Обіцяла розповідати про своє самопочуття після вакцинації, про всі можливі побочки тощо.
На жаль, мій організм виявився з тих, що переносять вакцинацію не найлегше.
Отже, щеплення Ковішилдом відбулося 9 березня опівдні. Приблизно десять годин після нього я почувалася так само, як завжди. Потім з'являються і швидко наростають озноб і лихоманка. Станом на 23:00 - температура 39,3. Згодом додалися "простріли" в голові - кОлючий біль в кількох тих самих місцях, у мене так завжди при високій температурі. Загальне самопочуття - точнісінько як було колись влітку при тепловому ударі. Прийняла жарознижувальне і лягла.
Ніч була не з найприємніших. О півчетвертої ранку температуру вигнало до 40. Знову жарознижувальне і нарешті заснула.
8:00 - самопочуття покращилось. Температура 37,3. Але болючі "простріли" в голові ще лишалися. Замучившись терпіти, випила знеболювальне. За годину подіяло.
12:00, через добу після вакцинації. Стан покращується. Наразі нічого не болить і температура в нормі, є невелика слабкість. З 8 ранку не пила ніяких ліків.
Чому була така реакція - маю ненаукове припущення, що доза вакцини для всіх однакова, а я важу набагато менше, ніж в середньому доросла людина (десь 52 кг зараз). Тобто, питома вага вакцини для мене вийшла більша.
Завтра знову напишу про самопочуття. Сподіваюся, все вже остаточно буде добре. |
|
 |
|
 |
|