|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ХЗ, может и не испьітьівают.... А может и считают "зачем та мне туалетная бумага в сортіре, у меня шо майка короткая?" (с)
Я в децтве сделал для себя открьітиє - оказьіваєцца балєріни тожє какают.
А сьогодні, дякуючи Вам - зрозумів, що "тє, кто заправляєцца бєнзіном" - ні. Тєрплять до самого дому.
Я, наприклад, завжди в дорозі використовую сортір на заправці, бо ХЗ коли припече в дорозі, а тут все є. Доречі, там і руки можна помити. ))) Бо кількість людей, які миють руки знаходячись в сортірі наодинці - 15% а коли в тому ж сортірі є ще хтось - то ця цифра зростає до 80%)))
а на Сокар можна заїхати в сортір навіть, якщо ти там не заправляєшся... і руки потім помити можна. бєсплатно.... А у мене був випадок, коли двох моїх дітей за Житомиром в сортір на АЗС не пустили (не дали мені від нього ключа, бо я не купив у них паливо). Я казав, шо немає проблем, дітки зараз попісяють тут, під зачининеми дверима...
Це ще одна різниця між брендовими заправками і точкою де можна "просто заправіцца занєдорого". Для мене це теж суттєво.
|
|
 |
|
 |
|
Я люблю переслушивать монологи Жванецкого, но Вам до него очень далеко. Утомляете.
По теме.
Заправляюсь в основном 95-м на БРСМ. Много лет.
Под настроение и в лодочный мотор лью 95+.
Ни разу не было проблем. И майкой ни разу не подтирался. Дизелей никогда не имел.
По трассе предпочитаю заезжать на брендовые (Шелл, ОККО).