Перегляд одного допису
Старий 18.04.2021, 19:48   #5 (permalink)
Святовит
Клубень

Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.874
Поблагодарили 6.016 раз(а) в 2.115 сообщениях
Типово Re: Королівські автоперегони F 1 - 2021.

....................Фууууух , валідольна гонка, що стало цілком несподіваним як на мене . Ааааа, забув, можливо не всі дивились це божевілля під назвою Гран Прі Емілії (Імола, Італія), другий етап в кваліфікації котрої переміг Хемілтон, другим став Перес і лише третім Верстаппен, Боттас був лише восьмим . Гонка дуже цікава з багатьох причин і одна з них - напівмокрий старт на дощовій різині, вже на старті Верстаппен обігнав Переса та Хемілтона і вийшов у лідери, потім було багато аварій, вильотів, сходів, червоний прапор та т.і. Хемілтон примудрився вилетіти з траси під час обгону колового пілота і відкотитися аж на 8 позицію, та фарт у когось є, а в когось ні, і Хемілтон тут як і завжди просто щасливчик . завдячуючи всім перепітіям йому вдалось повернутись в лідируючу групу і фінішувати другим, в той самий час Боттас був вибитий з перегонів колегою з Вільямс (Джордж Рассел) і вже не повернувся після аварії на трасу. Результат частково прогнозований до початку перегонів, але геть не логічний зважаючи на всі ті події що стались під час етапу, моя оцінка , що останнім часом в формулі один буває не часто .
................1. М. Верстаппен (Ред Булл): 2. Л. Хемілтон (Мерс.) ;3. Л. Норіс (Макларен) - чому я особисто дуже радий ; далі Леклер (Феррарі) та К. Сайнс (Феррарі).

Востаннє редагував Святовит: 18.04.2021 о 19:51.
Святовит зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Михаил (18.04.2021)