Перегляд одного допису
Старий 06.05.2021, 14:21   #23 (permalink)
Oleksii
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
Типово Re: Куплю каютный катер

Цитата:
Допис від stp Переглянути допис
Ну естественно вам не обязательно изучать законодательство.
Но если вы его не знаете - зачем бред писать на форуме?

P.S. Храните себе лодку у себя в гараже. И пользуйтесь "своим имуществом" когда хотите. При чем тут РОП ?

такі так, знайшов я ту цитату про РОП:
"Без пройденного техосмотра на нашем РОПе таллон сброс не дадут. " (с).
Змушений принести вибачення, вихід з РОПу ніхто не блокує. Просто не дозволяють скинути човен на воду. А виходити човном без сбросу на воду - не забороняють))).
Я дійсно зберігаю човен у елінгу, біля будинку, і "пользуюсь своим прєімущєством". Але й на РОПі стояв...((( І були часи, коли я жив в 9-поверховщму будинку, стояв на 7 РОПі у Луценко, сам робив відливний транєц на "Крим", врізав люки, переробляв сідушки та інше... І все це без напруги 220В, без води і навіть без сортіру на РОПі. І тепер мені страшно згадувати то "самоє вкусноє совєтскоє морожєноє" і ту "колбасу по два-двадцать"... Може тому зараз я так і топлю за більш цивілізовані варіанти і за "готовий для відпочинку" човен.
Крім того - є розмір човна, який возити тудом-сюдом, навіть джипом - важко, а скидуватись у нас комфортно (однією особою, швидко, в любу погоду) - практично місць мало. І тут ти фізично змушений стояти на воді (а подвод 220вольт на борт - запрєщіон (с)... Але це вже зовсім інша історія...
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Sergii79 (06.05.2021)