06.05.2021, 21:06
|
#3 (permalink)
|
Активный участник
Псевдо: Коля
Звідки Ви: Одесская обл
Карапь: UMS TUNA 550 Merc optimax proXS 150 Анрида 5.7м,Suzuki DF115TL
Дописи: 1.206
Поблагодарили 1.085 раз(а) в 306 сообщениях
|
Re: Куплю каютный катер
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
такі так, знайшов я ту цитату про РОП:
"Без пройденного техосмотра на нашем РОПе таллон сброс не дадут. " (с).
Змушений принести вибачення, вихід з РОПу ніхто не блокує. Просто не дозволяють скинути човен на воду. А виходити човном без сбросу на воду - не забороняють))).
Я дійсно зберігаю човен у елінгу, біля будинку, і "пользуюсь своим прєімущєством". Але й на РОПі стояв...((( І були часи, коли я жив в 9-поверховщму будинку, стояв на 7 РОПі у Луценко, сам робив відливний транєц на "Крим", врізав люки, переробляв сідушки та інше... І все це без напруги 220В, без води і навіть без сортіру на РОПі. І тепер мені страшно згадувати то "самоє вкусноє совєтскоє морожєноє" і ту "колбасу по два-двадцать"... Може тому зараз я так і топлю за більш цивілізовані варіанти і за "готовий для відпочинку" човен.
Крім того - є розмір човна, який возити тудом-сюдом, навіть джипом - важко, а скидуватись у нас комфортно (однією особою, швидко, в любу погоду) - практично місць мало. І тут ти фізично змушений стояти на воді (а подвод 220вольт на борт - запрєщіон (с)... Але це вже зовсім інша історія...
|
|
 |
|
 |
|
Уважаемый, я конечно уважаю украинский язык, но вы сейчас реально выглядите глупо. Не унижайте украинский язык. Вас реально тяжело читать.
|