Я бачу жіночку , яка по четвергах з околиць Козельца приїздить до Києва і її приїзду чекають 15-20 пенсіонерів, + інші мешканці нашого та сусідніх будинків.
От ця жіночка єб.шить на своєму городі, на своєму паї і доставляє до міста власноруч вирощену продукцію. В 2000-2001 роках вони приїздили на ВАЗ 2106. Потім власними руками заробили на мікроавтобус, + за зароблені гроші змогли підняти своїх дітей. І ніхто не збухався і все це без будь якої допомоги з боку держави.
А починалося з того, що менти ганяли її з ринку, топтали власноруч вирощену продукцію.
Я за те, щоб у мешканців села була змога доставляти до міст, селищ власноруч вирощену продукцію. Тоді селяни самі зможуть заробити на покращення якості свого життя + у мешканців міст (в тих хто бажає споживати домашні продукти) буде можливість доступу до свіжих овочів, фруктів, м'яса і таке інше.
Але ж у містах , держава чомусь не чухається щоб зробити місця з мінімальною оплатою за торгове місце, але з сан.контролем.
П.С.: краще один раз з'їздити за місто, поспілкуватися з реальними мешканцями сіл, ніж годинами клацати по клавіатурі копіюючи чиїсь "думки".
Невже так важко самотужки зрозуміти що відбувається в Україні ?!
Або приїдь у село і почни мешканцям села розказувати що їм робити і де їм треба колупатися, а де нетреба . Я так думаю вони дуже швидко усе пояснять і досить зрозумілим способом донесуть свою точку зору