Перегляд одного допису
Старий 06.11.2021, 20:30   #10 (permalink)
Шамич
Активный участник

Псевдо: Михаил
Звідки Ви: г.Киев
Карапь: Длинномер+Сузуки ДФ 70
Дописи: 10.002
Поблагодарили 3.425 раз(а) в 1.297 сообщениях
Типово Re: "Геомагнитная Лаборатория" на новый лад!

Я повністю переробив всю верхню частину судна.
1.Переніс управління на корму.
2.Зробив спальню.
3.Кают компанію.
4.В кормі зробив камбуз.
5.Відсік моторного відділення пристосував би для хозяйських нужд (рибальскі ящики,електоргенератор,запасний двигун якщо треба,та інши речі,а також іструмент,гумовий човен ПВХ).
6.На каюті виділив би місце під сонячну батарею,в залежності від потреб споживання.
7.Транець я бачу виносний,треба зробити площадку,буде зручно рибалити та обслуговувати двигун,та драбину для купання.
Зі свого досвіду могу порадити у мене весь мій катер обшит таким чином:металева частина криши,або борта,потім пінопласт 20мм,потім соснова вагонка,пропитана оліфою та покрита 3-ма шарами яхтового лаку.Це все зроблено було 16 років тому.Пінопласт це додаткова безпека для забеспечення плавучесті,вагонка також цьому сприяє.
Також я поставив собі буржуйку,на якій можно готувати їжу,а в осени топити,но мій кок не дає мені цього робити бо їй жарко,але температура в каюті дозврляє спати в футболці,правда під теплою ковдрою.
Ви вкажить параметри свого судна,тоді легше можно щось порадити.
На вашому РОПї у Андрія Поповича дуже гарний дизай подивіться та візмить для себе,у Сані Фікса,мій корабель є в фотогалереї дліномерів.
Як кажуть очі бояться, а руки роблять.

Ще порада не робить з катера "избушку на воді", воно може бути зручно,но може бути небезпечно з точки зору остойчивості судна та естетичного вида.
Удачі!

Да забув сказати в мене якорь Холла приблизно10-12 кг,у товариша 15кг,тримає на Десні добре при попуску,лебідку не ставлю,бо канат 10 мм капроновий,а лебідка займає місце треба проводку тягнути для неї,а так сраку відірвал від капітанського крісла і все,витягую за допомогою двигуна без питань.

Востаннє редагував Шамич: 06.11.2021 о 20:36.
Шамич зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fix (08.11.2021), Эланис (06.11.2021)