.................Попередньо : на кораблі у Сергія може бути прийнято до 15 гостей, прошу відписатися всіх бажаючих приєднатися до святкування в Києві. Звичайно для нас ніколи не було проблемою занадто плотне

спілкування

, та всеж таки хотілось би розуміти про яку кількість друзів (гостей) йтиме мова. План зустрічи та загальних зборів самий звичайний, думаю варто за годину-півтори зустрітися біля Новуса, зробити закупочку всього що може нам допомогти гарно відсвяткувати ДН Клубу. Закупку (фінансування) можу взяти на себе, ну а по результатам закупки при прибутті на корабель прорахую і розкидаю на всіх присутніх, з досвіду організації наших заходів можу сказати що це найкращий варіант, щоб не стояти не збірати гроші з людей хто є, кого нема - перед новусом. Як-що всіх влаштовує такий формат зборів, прошу тих хто планує бути присутнім на святкуванні в Києві відповісти і висловитись з цього приводу. Коли будуть інші пропозиції з радістю прийму. Зважаючи на те що до дати "..." лишилось всього 12 днів , дуже прошу протягом тижня оприділитися та відписатися, ну а далі як в мультику : "Люблю, цілую, ПУХ"

.
Добавлено через 4 минуты
.................А час то забув вказати. Провівши перемовини з Сергієм (Пятак) дійшли спільної думки що початок святкування варто призначати на 15-00, тобто зустріч біля Новуса варто призначати орієнтовно на 13-30 год.
Добавлено через 12 минут
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
У Серенького на корабле всё хорошо , но если мы все приедем с женами то места там точно нам не хватит , да и ДР клуба привычнее гулять в кабаке , тем более что есть вариант кабака , + сертификаты спрашивать никто не будет.
Рестик который предложил Серый Торба.
Бюджет +- 600 грн.
как по мне то в нынешнее время очень хороший вариант , стоит его обдумать.
|
|
 |
|
 |
|
......................Друзі, я погоджусь на будьякий варіант та формат святкування, тим більше що варто підтримувати своїх по принципу "свій до свого по своє", тому як-що варіан запропонований Андрієм Леонідовичем (Бондик) не влаштує Клубнів, з радістю приєднаюсь до пропозиції від Сергія (Торба) більш того , думаю варто додати по 100 грн., тобто бюджет нехай буде не 600 - а 700 грн. щоб тільки все було добре і нам і приймаючій стороні.