Перегляд одного допису
Старий 13.12.2021, 21:14   #30 (permalink)
Святовит
Клубень

Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.874
Поблагодарили 6.016 раз(а) в 2.115 сообщениях
Типово Re: Королівські автоперегони F 1 - 2021.

.....................Шкода що через певні технічні проблеми не було можливості прокоментувати те що відбувалось 2 тижні тому в Сауд. Аравії там переміг +Хемілтон, 2 Ферстаппен і їх шанси так само як і бали в загальному заліку пілотів зрівнялись ну і все вирішувалось під час останнього етапу що відбувався в Абу Дабі. Ну і ось тут ............ , ну от приблизно такі емоції особисто у мене як у вболівальника формули 1 - з 28 річним досвідом. Зізнаюсь що в останні роки не був прихильником ні одного ні іншого пілота нинішнього притендента на цьогорічний титул, та все ж хотілось щоб все закінчилось і чемпом став тей хто на справді переможе в чесній конкурентній боротьбі . Але сталось так як сталось і ЧС з автоперегонів у класі Формула-1 (королівські автоперегони) став Макс Ферстаппен. Він дуже радів після фінішу і мабуть пишається собою , та щось мені підказує що з часом доведеться йому ще не раз задуматись про те чи насправді по спортивному заслуженою стала ця перемога . Що відбувалось на трасі і чому у мене виникають сумніви - пояснювати і переказувати не буду, хто захоче той перегляне гонку і зробить свої власні висновки. Ну а нас чекає зимова пауза і вже досить скоро новий чемпіонат з оновленими машинами і в багатьох командах з оновленим складом.
Михаил (13.12.2021)