|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
А я вот считаю, что Макс заслужил.
В прошлой гонке Хэмильтон не только выдавил Макса за пределы трека, но и выпал сам. В итоге Ферстаппен ему возвращал позицию и Люис знал, что Макс возвращает, но вместо этого въехал Максу в зад. За оба этих эпизода наказали почему-то Макса. Совершенно не справедливо.
В этот же раз оказалось, что Макс остался на трассе, а Люис срезал и не вернул позицию и это ОК. Снова Макса обокрали.
Не фанат Ферстаппена, но так судить нельзя.
Так что вполне заслуженно. На машине слабее, без передачи побед от сокомандника, это было эпично. Сезон выдался на славу. Если следующий выдастся таким же - я буду рад.
|
|
 |
|
 |
|
.....................Вважаю вашу інтропритацію подій в Сауд.Аравії взагалі необ"єктивною і вже точно ні як не можна порівнювати події тої гонки з тим що сталось в Абу Дабі

. Я також не є вболівальником ні одного ні іншого з пілотів, та все ж таки в ситуації що сталась і на початку, і наприкінці фінального етапу, вважаю що втручання дирекції гонки вплинуло на кінцевий результат, а такі дії точно не прикрашають ні який спорт і не додають зацікавленності у глядачів. Погоджуюсь з вамим в тому що Макс заслужив цей титул , та точно не при таких обставинах і не погоджусь що Ред Бул зразка 20 - 21 років були слабшими за Мерседес тих же років.