|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Доречі у Фернандо Алонсо сьогодні унікальна подія - СОТИЙ подіум в кар"єрі і ні що незможе зіпсувати такого унікального досягнення , з чим його і вітаю
|
|
 |
|
 |
|
дуже приємно та приєднуюсь до привітань...!я на світлій стороні!))) а тепер ложка дьогтю...
згадаємо, де був редбул, у часи ферарі та шумахера???це було немовля , яке вчилося ходити!)))я не правий???а тепер поглянемо на етап еволюції...хлопці растуть, та да, це результат праці та грошей!не думаю що гроші попрацювали на штрафи, але я можу помилятися...але всеж таки..))) не так було у шумахера? який перейшов у ферарі та виріс???від прокладки між кермом та сидінням теж багато залежить, та без грошей то там то тут ніяк)))редбул це поєднання одного, та другого. і на теперешній ,відбувшийся етап, це так.що далі буде побачимо...нажаль део лайнос(та пробачать мене власники део),,,, ніколи не переможе ,наприклад ауді....от вам і гроші...точніше вклади в розвиток...
я особисто користуюсь ГАЗ3110)))))))))))))))сімферопольскої збірки!не кацапка!по проспекту Бажана,там камери не працюють, я в черзі не стою,мало яка іномарка мене обжине якщо на горізонті немае синього мачка))) алеж технологіі при наявності грошей мене "дєлають льогко"))))) при бажанні !!!! і тут, як би не був майстерен поважний Алонсо(помьятаю як він зростав), без контори з грошима, він до Шумахера не дотягнеться...так само як і редбул,як би він не вкладав гроші(ну має проміжковий успіх) без таланта між кермом та сидінням успіхи будуть епізодичними)))) і якщо і виграє чемпіонат то не факт що повторить знову)))
нарешті як на мою думку чемпіонат придбав інтригу) це цікаво...будемо спостерігати)))
п.с одразу прошу пробачення якщо когось образив!гвоздя мені у праву покришку якщо образив!
Добавлено через 13 минут
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Ферстаппен (гроші).
|
|
 |
|
 |
|
отут не погоджусь)він не один рік попив не мало крові конкурентам)він багато чого може також...та у поєднанні з конторою яка вкладається там може бути нехилий успіх...але яж казав побачимо!я вірю що фраза Дізіля працюе не тільки у форсажі а і у житті!ну коли він утопив переможний палаючий металобрухт)))))
п.с з повагою)))))