|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Не маю нічого проти того, що Ви "смотрітє на мір глазамі сєнкєвіча" (с). В тому числі - і на Швецію. Але - уявіть - є люди, які в тій Швеції бували особисто. Неодноразово. Ви будете дуже здивовані - все це шведи побудували васчє бєз цього пушкінда. І без толстоєвского. Думаю - тому і вийшло все це у них - бо пИзд.ли ці шведи цих пушкіністов ще з часів Карла...
Теж саме і про Ваш "пушкінський" досвід. Не можете Ви об'єктивно порівняти свого пушкінда з означеним Байроном (та й не тільки з Байроном), тому що нічим - повторю - ні-чим, крім ВМПСу не володієте (велікім-магучім-правдівим і свабодним (тм). Бачу, що для Вас і ютьюб обмежений ютьбом ...російськомовним.))) А у мене дочка 14-річна вже каже, що в англомовному ютьюбі разів в сто більше інформацію по будь-якому питанню.
А лада-самара - це вішенка на торті. Навіть ваш класік казав, що "єслі другіх машін нє відєл, то "запорожєц" - воо-о-о-т такая машина (і показував великого пальця). Хоча сам він - купив собі "гелік" одразу, як з'явилося у нього бабло. До лади- самари зазвичай в комплекті йде "хароший лодочьний матор ніптун-23"...А я дурний, топлю за рендж-ровери і хонди з ямахами... (хоча я далеко не мільйонер і на новий рендж, звичайно, грошей не маю. Та й зараз пікапи потрібні дууууже хорошим людям). Доречі - для випилювання пушкіністів. Для повного їх випилювання. Намагаюсь їм допомогати.
|
|
 |
|
 |
|
Вы, в Стольном граде, как бы должны понимать, что Республиканский бюджет поступает к вам с Провинции. А в провинциальных городах остаётся 13 копеек с каждой заработанной гривны в Местном бюджете. Я 8 лет прослужил в налоговой инспекции, знаю о чем говорю. Мне и куртку бандюки в драке на предприятии порвали, и на рынке бритоголовые окружали. А знакомый милиционер проверял пункт приема металлолома. На напарника кинулся мужик с ломом, так он убил его в лоб из пистолета. Я хочу рассказать о вашем Ирпене. Там в сосновом лесу, среди коттеджей бывших депутатов, построен терем - институт повышения квалификации. В нем, купившие дипломы жители этих коттеджей читали с книжки лекции по психологии, про квадраты со стрелками.... И получали к высокой депутатской пенсии ещё и зарплату светил столичной науки. Премьер Лазаренко призывал Региональные предприятия платить в первую очередь местные налоги, а по остаточному принципу - в республиканский бюджет. Потому как в поселках типа Ирпень он тает. Конче-Заспа...
Вот почему в Столицах на джипах ездят, а в Регионах на Запорожцах. Так что, дело не в Пушкине.