|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Мы, налоговые инспектора, [/url]
|
|
 |
|
 |
|
Мені видається, що питання "о культурє" (яке винесено вами у заголовок) тісно пов'язано з питанням світогляду та моралі конкретної людини (це одне з пояснень того, чого я топлю після Бучі проти пушкіністів і толстоєвскіх в принципі).
Я особисто, після всіх моїх спілкувань з податковою (а я "барига, який наживається на чілавєчєском горє" (тм)), аж приблизно до 2012-2013 року, ставив собі питання:
От чим керувалися всі ці люди, коли обирали собі професію податківця в 2000му році і йшли навчатися в ірпінську податкову акамєдію до того мордатого дебіла? Чим?
- Вони знали про рівень своєї майбутньої офіційної зарплати? Знали!
- Вони знали про відношення до них зі сторони більшості суспільства? Знали!
- Вони знали про звичаї та порядки, які існували на той час в податковій? Знали!
Але - йшли!
У якості демонстрації наведу маленький типовий приклад зі свого життя, коли в 2014 році мене зупинив на дорозі ще "старий" ДАЇшник і почав нити про свою низьку зарплату (тіпа "дайте хоч шось"). А у них тоді рівень зарплати був десь 3000 гривень, а в цей же час запустили вже НОВУ патрульну поліцію, на нових авто і з окладами десь 10000-12000 гривень). От я и питаю того ДАІшника:
- Ти, коли йшов у ДАІ?
- 2 роки тому.
- А ти тоді знав про рівень зарплати інспектора?
- Ну знав....
- А напаркуа тоді туди йшов?
Далі була "німая сцєна"... Ну, потім я почав над ним "знущатися питаннями" (питати скільки іноземних мов він знає, чи володіє компьютерними навичками, що взагалі в житті вміє робити - пекти хліб, класти цеглу, хоч "мет" зможе зварити ))))) .. ні-чо-го).