13.02.2024, 14:56
|
#17 (permalink)
|
Клубень, модератор
Псевдо: Сергей
Звідки Ви: Днепропетровск
Карапь: П-4
Дописи: 11.089
Поблагодарили 8.314 раз(а) в 2.740 сообщениях
|
Re: Чому тут маємо "язык" а не "МОВА".
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
............Так, мене як учасника, ветерана та інваліда війни ця стаття невлаштовує. Хочеш зімною про це поспілкуватись, мої контакти є в профілі з задоволенням проясню тобі хто такі уйобки русня і як я ставлюсь до їхньої мови та до всіх хто підтримує росповсюдження єйної , в моїй Богом нам даної землі.
Добавлено через 2 минуты
.................Саня, будь ласка , як-що можеш, зроби так щоб ми в нашій державі, та на нашому ресурсі мали можливість відчувати , в усіх стосунках, себе УКРАЇНЦЯМИ, без навіть натяку на йобану русню в будь яких її виявах.
Добавлено через 6 минут
.............Можливо я неправий, і війна викривила мою свідомість ? Прошу форумчан , клубнів та гостей форуму висловитись з данної тематики.
|
|
 |
|
 |
|
Вадик - это ПТСР называется со временем в основном проходит.
Добавлено через 43 минуты
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
stp, Зрозуміло ,що не все так просто як виглядає на перший погляд.Але треба з чогось починати.Якщо це може зробити стороння особа за гроші,то треба вибрати необхідний мінімум робіт і оголосити суму.Далі спільнота гривнею "проголосує" за прийняття рішення
|
|
 |
|
 |
|
Имхо - Саша достаточно хорошо ответил на вопрос чтобы дальнейшие вопросы у всех отпали.
|