Перегляд одного допису
Старий 13.02.2024, 14:56   #17 (permalink)
Shel
Клубень, модератор

Псевдо: Сергей
Звідки Ви: Днепропетровск
Карапь: П-4
Дописи: 11.089
Поблагодарили 8.314 раз(а) в 2.740 сообщениях
Типово Re: Чому тут маємо "язык" а не "МОВА".

Цитата:
Допис від Святовит Переглянути допис
............Так, мене як учасника, ветерана та інваліда війни ця стаття невлаштовує. Хочеш зімною про це поспілкуватись, мої контакти є в профілі з задоволенням проясню тобі хто такі уйобки русня і як я ставлюсь до їхньої мови та до всіх хто підтримує росповсюдження єйної , в моїй Богом нам даної землі.

Добавлено через 2 минуты

.................Саня, будь ласка , як-що можеш, зроби так щоб ми в нашій державі, та на нашому ресурсі мали можливість відчувати , в усіх стосунках, себе УКРАЇНЦЯМИ, без навіть натяку на йобану русню в будь яких її виявах.

Добавлено через 6 минут
.............Можливо я неправий, і війна викривила мою свідомість ? Прошу форумчан , клубнів та гостей форуму висловитись з данної тематики.

Вадик - это ПТСР называется со временем в основном проходит.

Добавлено через 43 минуты
Цитата:
Допис від ANRI-72 Переглянути допис
stp, Зрозуміло ,що не все так просто як виглядає на перший погляд.Але треба з чогось починати.Якщо це може зробити стороння особа за гроші,то треба вибрати необхідний мінімум робіт і оголосити суму.Далі спільнота гривнею "проголосує" за прийняття рішення

Имхо - Саша достаточно хорошо ответил на вопрос чтобы дальнейшие вопросы у всех отпали.
Sergii79 (13.02.2024), Дмитрий 4146 (18.02.2024)