Тема: Ахренеть
Перегляд одного допису
Старий 28.11.2011, 15:53   #808 (permalink)
RINO
Клубень

Псевдо: Ігор
Звідки Ви: Київ, Україна
Карапь: Buster XL, Honda BF150
Дописи: 15.275
Поблагодарили 25.072 раз(а) в 3.177 сообщениях
Типово Re: Ахренеть

Цитата:
Допис від Толяныч Переглянути допис
Вот как жить нужно:
"Вождю" Януковичу навісили зубра та стелю за 5 мільйонів

Понравились отзывы(кто-то прикалывается:
Цитата:
Захар Петрович
Вмєсто голови зубра повєшу портрєт тьощі і буду в нєйо дротікі мєтать )))
---
Фууу, і з чого це я рєшила, шо Ви - жильтмєн??? Такє не тошо думать, а щє і вслух брякнуть((. Бросайте пить токо под "курятіну"))).
(прослезившись)Божжже, яка падпалковнік такі золота людина і умнічка вєлікодушна!!!
Захар Петрович
28.11.2011 14:51
Нєєє, я хочу в альтанкє мєдітіровать ))) Вмєсто голови зубра повєшу портрєт тьощі і буду в нєйо дротікі мєтать )))
Fimasobak
28.11.2011 14:36
шоп пріслав мені взвод солдат. Хай построят мені на дачє таку альтанку
---
Нашо Вам ота альтанка? Вам би тєхнікі мєдітациї освоїть і упражнєнія з бєрушами... ага..в бліжайшем обозрімом будущєм це буде нєсоізмєрімо полєзнєє для Вашего душевного равновєсія))
Пе.Се. Спасіба за кавєр-вєрсії тьощіних лєкций о врєдє алкоголя)))
Захар Петрович
28.11.2011 14:12
букєт тоже тьоща заказала?
--------
Нє, вона в пєрєход сбєгає і купіт )))) Хай працює! шо ж я зря цілий вєчір слухав лєкцію о врєдє курєнія і алкоголя і пользє цієтной капусти ))))
Фімка, передай падпалковніку, шоп пріслав мені взвод солдат. Хай построят мені на дачє таку альтанку, як у ВікторФьодирича.
Fimasobak
28.11.2011 13:39
Ти тоже хочєш прійті?
---
Аааааа! Прєцтавляю: "Дорогая, любимая ...! Мы с Фимой очень рады!!!" (фото-видео на ДОБРУЮ память))))))).
Я поняла! Ви не просихаєте нєсколько днєй, оттого і до мене шось маєте! Я такі сімптоми наблюдала у мєсних бомжей)). Вони як нап'юцца, дак і давай кричать друг другу поочірьодно: "Да ты ж алкаш!". Ну нічьо, нічьо... Пообєдайтє ентеросгєлєм, водічкі з піввідра випийте і на бочок.
А хароший дорогой букєт тоже тьоща заказала?;))