![]() ![]() |
|
|
#29 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Клубень
Псевдо: Сергей
Звідки Ви: Забуянье
Карапь: Длинномер, П2
Дописи: 7.953
Поблагодарили 5.402 раз(а) в 1.609 сообщениях
|
Реально. Але треба бути самогубцем, щоб узяти цей зламок з неремонтопригодним страхітливим одноразовим мелітопольським двигуном та кошмарною підвіскою. За якість запчастин до цього жаха навіть казати нічого не требі. Ворогу не порадить, краще вже Жигуля взять якогось допотопного, але вже на інжекторі. Щоб небагато "куштував" пального. ![]()
Ні! Я реаліст. Бо бачив, які автівки продаются у нас по області. "Волги" нікому вже не потрібні, це все БРУХТ. Запчастин немає, ніхто не ремонтує. Їх купляють на сезон-два, вбивають, та викидають на смітник. Навіть не переймаючись зняттям з обліку. Часто продають техпаспорт, дорожче за "залізо".
Дивись на дату випуску (3102 були ДВОХ періодів, 1982 (1 покоління)та 1993 р. (дркге покоління). Різниця НЕЙМОВІРНА. У другої генераціі уже сучасна "начинка". По друге - дивись, скільки висить обїява. Більша кількість вже дуже старі, тому й висять безглуздо. Добавлено через 5 минут Вовчику, я би у тебе твій КУЗОВ од Волги (на колесах), включаючи салон (без торпедо та електрики), забрав би за гарну ціну. Бо у мене є все іньше. В дуже доброму стані. Так шо, якщо не зможешь продати за 50 000 гривень цілком, розбирай на з/ч та продавай як є. А я одразу бронюю кузов.
|
|
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Куплю лодочный мотор 3,3-5 сил 2Т себе на докатку | Alexribalka | Куплю, где купить | 3 | 26.04.2015 17:08 |
| Ищу бюджетный картплоттер | Alex-Sash | Куплю, где купить | 4 | 23.09.2014 14:04 |
| Бюджетный ремонт 54кв.м. | biocon | Строительство, ремонт | 57 | 17.09.2014 18:46 |
| Бюджетный мотор из мотокосы | OLEG 1965 | Нестандартные двигатели | 5 | 18.12.2012 14:57 |
| Куплю себе прут | Гена | Куплю, где купить | 6 | 18.08.2011 23:09 |