|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Можна знайти живу таврію-реально бюджетний і доступний . 2003 року і молодше краще всього. Реально дешево і доступно, і головне досить практично і надійно. Є звісно моменти, але на порядок менші ніж у класики чи у волги. Розхід 5-6 траса 7-8 місто, на газу 1грн/км
|
|
 |
|
 |
|
Реально. Але треба бути самогубцем, щоб узяти цей зламок з неремонтопригодним страхітливим одноразовим мелітопольським двигуном та кошмарною підвіскою. За якість запчастин до цього жаха навіть казати нічого не требі. Ворогу не порадить, краще вже Жигуля взять якогось допотопного, але вже на інжекторі. Щоб небагато "куштував" пального.
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
От Серьога ти песіміст ще хуже чим я. Серьога за 500грн це не машина ,це БРУХТ
|
|
 |
|
 |
|
Ні! Я реаліст. Бо бачив, які автівки продаются у нас по області. "Волги" нікому вже не потрібні, це все БРУХТ. Запчастин немає, ніхто не ремонтує. Їх купляють на сезон-два, вбивають, та викидають на смітник. Навіть не переймаючись зняттям з обліку. Часто продають техпаспорт, дорожче за "залізо".
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Як мінімум забий в том же ОlХ ціну ГАЗ-3102. І порівняй ціну Пасата.
|
|
 |
|
 |
|
Дивись на дату випуску (3102 були ДВОХ періодів, 1982 (1 покоління)та 1993 р. (дркге покоління). Різниця НЕЙМОВІРНА. У другої генераціі уже сучасна "начинка".
По друге - дивись, скільки висить обїява. Більша кількість вже дуже старі, тому й висять безглуздо.
Добавлено через 5 минут
Вовчику, я би у тебе твій КУЗОВ од Волги (на колесах), включаючи салон (без торпедо та електрики), забрав би за гарну ціну. Бо у мене є все іньше. В дуже доброму стані.
Так шо, якщо не зможешь продати за 50 000 гривень цілком, розбирай на з/ч та продавай як є. А я одразу бронюю кузов.