|
Амфибии, Аэросани и Самолеты нетрадиционные для воды средства передвижения |
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
30.10.2018, 15:18 | #1 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Київська обл, смт.Гостомель
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.676
Поблагодарили 7.176 раз(а) в 3.165 сообщениях
|
Червоний Кут. Одеська Обл.
Доброго всім. ну шо черговий виїзд в Одеську обл. А саме Червоний Кут. Дуже мені чесно кажучи подобається Одеська обл.І сама Одеса. По доброму завидую що в Одессі 15-ть льотних місць. проти нашого Ходоса.
Ну і як завжди неочікувано вирвались на вихідні. Що До кута то це вже дуже термічна місцина. Польоти при наявності сонця як правило в тернмічних потоках. Що вже дещо серйозні умови. То саме \на Осінь термічка м"яка. То вже ія по трохи налітав в межахсвого досвіду. але це вже перші часи в термічці. Доволі непривично, треба вже працювать. Але маса задоволення,гарна компанія, високі польоти. П.С.Останнє фото не з Кута)))) Не знаю як видалити.))) П.П.С. Комплекс дій під назвою ,,Вуха,, Це складання країв конволі крила. Для зменшення висоти. То в принципі мені кажуть пот рації кидать Вуха. Перла в гору термічка даже на вухах. Трохи я забздів,бо ще й запаску брав не переукладену. Свою продав, бо в підвісь нову плотно дуже ставала. Хотя в принципі чим більш висота, тим безпечніше. З точки зору запаса часу дій.Для розуміння кому то кажуть кидать вуха. Востаннє редагував Вовчик: 30.10.2018 о 15:35. |
31.10.2018, 23:16 | #2 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Київська обл, смт.Гостомель
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.676
Поблагодарили 7.176 раз(а) в 3.165 сообщениях
|
Re: Червоний Кут. Одеська Обл.
Ще невеличке відео з того ж виїзда.Тількиодесит знімав. Я прощьолкав свою камеру зарядить. На початку відео я на старті крайній зліва. Вобщим без камери все куди попав.
|
Пользователь сказал cпасибо: |
Ruslan (01.11.2018)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|