![]() ![]() |
|
![]() |
#1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Участник
Псевдо: Виктор
Звідки Ви: Бровары
Карапь: длинномер под 30-й ямахой
Дописи: 70
Поблагодарили 23 раз(а) в 11 сообщениях
|
![]() я смотрю в сторону "ромашки" т.к. в будущем планирую поставить якорную лебедку. Якорь "холла" в комплекте с лебедкой как то печально. Кстати, кто то пользует лебедку на длинномере? Добавлено через 3 минуты
думаю я не прогадал, пока мне понравилось))) |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Михаил
Звідки Ви: г.Киев
Карапь: Длинномер+Сузуки ДФ 70
Дописи: 9.999
Поблагодарили 3.420 раз(а) в 1.292 сообщениях
|
![]()
Я повністю переробив всю верхню частину судна.
1.Переніс управління на корму. 2.Зробив спальню. 3.Кают компанію. 4.В кормі зробив камбуз. 5.Відсік моторного відділення пристосував би для хозяйських нужд (рибальскі ящики,електоргенератор,запасний двигун якщо треба,та інши речі,а також іструмент,гумовий човен ПВХ). 6.На каюті виділив би місце під сонячну батарею,в залежності від потреб споживання. 7.Транець я бачу виносний,треба зробити площадку,буде зручно рибалити та обслуговувати двигун,та драбину для купання. Зі свого досвіду могу порадити у мене весь мій катер обшит таким чином:металева частина криши,або борта,потім пінопласт 20мм,потім соснова вагонка,пропитана оліфою та покрита 3-ма шарами яхтового лаку.Це все зроблено було 16 років тому.Пінопласт це додаткова безпека для забеспечення плавучесті,вагонка також цьому сприяє. Також я поставив собі буржуйку,на якій можно готувати їжу,а в осени топити,но мій кок не дає мені цього робити бо їй жарко,але температура в каюті дозврляє спати в футболці,правда під теплою ковдрою. Ви вкажить параметри свого судна,тоді легше можно щось порадити. На вашому РОПї у Андрія Поповича дуже гарний дизай подивіться та візмить для себе,у Сані Фікса,мій корабель є в фотогалереї дліномерів. Як кажуть очі бояться, а руки роблять. Ще порада не робить з катера "избушку на воді", воно може бути зручно,но може бути небезпечно з точки зору остойчивості судна та естетичного вида. Удачі! Да забув сказати в мене якорь Холла приблизно10-12 кг,у товариша 15кг,тримає на Десні добре при попуску,лебідку не ставлю,бо канат 10 мм капроновий,а лебідка займає місце треба проводку тягнути для неї,а так сраку відірвал від капітанського крісла і все,витягую за допомогою двигуна без питань. Востаннє редагував Шамич: 06.11.2021 о 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Дмитрий
Звідки Ви: Киев, РОП-1
Карапь: Длинномер (6.9х2.05) Yamaha F40, (Днепр (Вихрь-30) - был)
Дописи: 637
Поблагодарили 177 раз(а) в 71 сообщениях
|
![]()
ромашка 13 кг с лебедкой, держит так себе Добавлено через 11 минут
возможно у вас другая история, но вот я сейчас смотрю на свой длинномер и ... я бы верх, все что выше палубы - поменял бы местами, каюту назад ближе к мотору - в ней только спать на стоянке, а открытую часть и управление вперед, летом обычно вся "жизнь" проходит на свежем воздухе, да и не напрягает звук мотора на полном ходу, хотя у меня он достаточно тихий... про лесенку для купания и платформу рядом с транцем уже написали - классная штука ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Эланис (07.11.2021)
|
![]() |
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Участник
Псевдо: Виктор
Звідки Ви: Бровары
Карапь: длинномер под 30-й ямахой
Дописи: 70
Поблагодарили 23 раз(а) в 11 сообщениях
|
![]()
когда взял, два раза ходил на Великий, управление впереди не впечатлило от слова совсем. Приходилось управлять 25-ти метровой лодкой, с мостиком в последней трети, отлично рулится, и главное обзор! Звук мотора это на казанке с румпельной двадцаткой, вот там звук, а тут тридцатку даже сидя на корме еле слышно ![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Мітки |
длинномер , каютный катер , селедка |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Новый "запрещающий" закон... | Паяльник | Законодательство | 106 | 05.04.2016 22:25 |
Прицеп "Пчелка" 2.7 м. новый | Шедевр ck | Архив | 1 | 02.04.2015 14:12 |
Продам новый Тахометр "KUS" | Tapac__ | Архив | 1 | 24.09.2014 13:46 |
Новый раздел "Инструменты и технологии" | dberegovoy | Инструмент и технологии | 0 | 04.07.2014 09:26 |
WT4.5 "Mr. Robinzon" "Речной внедорожник - лучший в своем классе" | 99alex | Архив | 0 | 26.02.2012 17:23 |