![]() |
Re: Одолжите круг с сертификатом ))
Цитата:
ПС. Я жилеты не продаю и не продавал, я их эксплуатирую, сидя на пенсии. |
Цитата:
Вот фотка лейбы с моих жилетов - https://b.radikal.ru/b28/1802/a7/cf9efb581638.jpg |
Цитата:
|
Гибридный жилет это когда в его конструкции применятся одновременно и какаято твердая плавучая субстанция и газ, вот это и называется гибридным жилетом, от есть они и надувается и не надутым тоже кое как плавает. Вот если бы в приведенной вами цитате стояло вместо «и» стояло «или» я бы с вами согласился, а так увы пардоньте....
В этом году с четырмя моими жилетами корешь проходил ТО, и никаких замечаний. |
Цитата:
|
То есть вы утверждаете что жилет надувной от балончика СО, лейбу которого я сфоткал выше, это и есть гибридный жилет?!
|
Цитата:
|
Все як завжди - почали про круг, а закінчуємо жилетами:cool2::cool2::cool2::-)):-)):-))
|
Цитата:
:-D:-D:-D:-)):-)):-)) А може треба лейби почати виготовляти? |
Скажите пжлст кого то реально за последние два года проверяли в Киеве? Я имею в виду на воде...
|
Цитата:
Одного разу прийшов члєн на човні без доків тикав мені ксіви. Був посланий укомплектовувати свого човна бортовим номером, документами і іншими процедурними потребами. Це була моя умова, щоб я показав усі свої доки. Після цього це тіло(член) покинув місце моєї дислокації |
Цитата:
Окремий "я" ще нічого не зробив, я вони вже наперед врахували "мій мєнталітет"?? Оце і є самий неприлизаний совок та корупція. Прямо зараз, і прямо в вашій макітрі. Тому що є нормальні людські правила (читай норми/стандарти ісо), зручні та прості для виконання, порушив їх - здохни на здоров'я, Дарвін завжди поряд. До кожного йолопа інспектора не поставиш. Людство тільки в плюсі буде. Зрештою, капітан на борту за все відповідає, в т.ч і кримінально, а не якийсь там абстрактний регістр, який навіть і не страхове товариство, як ллойд чи верітас у здрових людей. Пардон за офтоп, від совка завжди підгорає. ) піду поїм чогось )) Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
...
|
Цитата:
Цитата:
ЗЫ и раздавая советы помните так же что существуют разные районы плавания судна, и требования к спасательному оборудованию, согласно районов тоже разное....................... |
Хорошо, позволю себе еще пофлудить. Именно про жилет на фото выше. ISO12402-3 (уровень 150) для прогулочных судов прибрежных районов плавания. При этом для морских судов, а там Одесса, жилет должен обеспечиваться аварийным огнем и плавучим линем. При испытаниях должно подтверждаться требование:
- поддерживать рот над водой человека в отключке на высоте, как указано в кодексе КСС, - поворачивать тело человека в отключке мордой вниз в обратное положение... - возвращать полусогнутого пользователя в положение лицом вверх. Трохи сократил из-за лени, а так в моих фотках в параллельной теме подробно есть. Если там все так и плавучесть осуществляется не с помощью плавучих материалов и надуванием газа, то жилеты на фото, что надо, если этот факт констатирует инспектор, проведя испытания. Не сочтите за совет. |
Цитата:
Що до моєї особистості, то все написане вами - суцільний наклеп, плод вашої хворобливої уяви. Я навіть не второпаю, до чого все це було написано. Напевно за щось живе зачепив. Тож по пунктам. 1. ініціатор проекту - я. А Саша, земля йому пухом, Конструктор(!), який свої ідеї поєднав з моїми забаганками, поклав це на папери, і зробив це професійно. 2. нікого я "рублем" не підтримував. Хоча б (як доказ) тому, що проект після схвалення у 2001р.(!) наразі офіційно прострочений, і після Сашиної загибелі не проходив перереєстрації з моєї ініціативи. Саме з причини корупційних пропозицій "парішать". 3. нікуди я не звалив, а живу весь час в Україні. Просто іноді бачу більше, ніж ви, можу порівнювати, і це не моя перед вами провина, а навпаки, перевага. 4. я не вчу, а висловлюю свою точку зору, знаючи як правильно робити, як роблять здорові люди у світі. Ще підтримую усілякі ініціативи, які ведуть подалі від совка. А ще іноді втрапляю в суперечки із людьми, які несуть в собі цей совок, з таким собі колективним злотоябком сьогодення. :-) Хоч це, мабуть, і безглуздо. :-) Тож підсумовуючи, скажу, що у вас тепер два варіанти. Перший - ви вибачаєтесь за наклеп переді мною і перед покійним, залишаєтесь людиною. Другий, якщо ні, то починаю вважати вас старим пустозвоном і мудаком. :-) І не тільки я. Адью, мон амі. |
...
|
ОСОБИСТІ ЗВИНУВАЧЕННЯ - ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ОСОБИСТЕ ЛИСТУВАННЯ:nizia::nizia::nizia:
|
Друзья, остановитесь и вернитесь к теме обсуждения без личніх наездов. Вы интресно пишите, мне интересно читать, но давайте без срача, пожалуйста, ок?
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:34. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010