![]() ![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
Саме так. Треба правильно ставити завдання правильним людям. Трохи "лірики". Коли я завертаю на сто, то не прошу механіка закрутити окрему гайку, аби подешевше було. Я прошу майстра сто чи іншого керівника зробити так, щоб авто їздило і не ламалось. Мені потрібно саме це. А ось що саме для цього потрібно робити механікам, то вже їх внутрішня справа, діагностувати і дати мені оцінку можливості ремонту і його вартість. Це все, що мені потрібно від сто, щоб погодити з ними кошторис і терміни ремонту. Зважаючи на те, що вже сталося з ініціативою відстоювання старих прав, я думаю, що ви мали справу з "механіком", який може відкрутити, чи закрутити щось, але на кінцевий результат для замовника йому абсолютно байдуже. Інакше не пояснити те, що вас не попередили про обов'язковість відправки рекомендованого листа з повідомленням про отримання. (це зробили б в будь-якій юр.консультації, яких на кожному розі..) Бо за наявності такого повідомлення, і за відсутності відповіді кабміну можна було вже і позов до суду подавати. То ж на мою думку чітка задача повинна з нашого боку полягати в тому що: 1. Ми вважаємо, що деякі постанови уряду і рішення окремих органів влади суперечать конституції і порушують наші конституційні права. Юрист (чи юр.контора) може оцінити наші перспективи в суді, але це консультація, і коштуватиме вона стільки-то. Ми вирішуємо, платити, чи ні. Якщо так, то платимо і: 2. Юристи дають нам свою письмову експертизу поточного стану законодавства, свою оцінку перспективності подальших рухів (до суду, громадських чи особистих звернень, координованих нашими юристами, тощо), обов'язково оцінку термінів (від і до, приблизно) і бюджет можливої роботи в цьому напрямку. Знов-таки, наша справа тільки вирішити, платити, чи ні. І тут саме важливе зрозуміти, що платити нам доведеться в будь-якому випадку! В першому варіанті, щоб захистити своє право, поставити посадовців на своє місце. В другому - на майбутні штрафи, нескінченні заміни одних "бамажок" на інші, "перепідготовки екстерном", "іспити" і таке інше. І це не враховуючи часу, нервів тощо. Якщо все робити правильно, то ми тільки маємо шанс (ніяких гарантій) отримати правильний результат. Це треба розуміти. Якщо с самого початку робити неправильно (шукати механіків), то годі й чекати на щось. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Х. Бонифатьевич (20.01.2018)
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Клубень, модератор
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: в подписи
Дописи: 19.430
Поблагодарили 17.604 раз(а) в 6.209 сообщениях
|
К сожалению ни о чем!!!!! Наверное Вам просто хотелось поговорить про гайки...
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Христофор
Звідки Ви: Днепр
Карапь: Прогресс-4 + Мерк-40, когда-то был Пргресс-2 + Нептун-23
Дописи: 1.398
Поблагодарили 642 раз(а) в 284 сообщениях
|
Прав Сергей Киев на 102%. Любой другой подход - заведомый пердеж в лужу. И надо понимать, что путь, описанный Сергеем долог, нуден и, так как еще не сделано НИ ОДНОГО хоть сколь нибудь эффективного грамотного шага - дай Бог получить результат к началу навигации 2019. Время просрано - 2018 год пройдет под действующем распоряжением о замене прав. Фактически - действует определенный документ, а действие любых других отменено. И никто эту отмену за МНОГО лет не обжаловал... Даже не попытался... Вся беда в том, что при попытке предъявить старые права - проверяющие будут утверждать, что эти вот старые права не соответствуют действующему образцу и будут правы, т.е. управление с документами, не соответствующими действующему юридически утвержденному образцу - незаконно (и фактически является управлением без прав со всеми вытекающими)... ![]() Всё остальное - бессмысленная лирика... |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Активный участник
Псевдо: Юрий
Звідки Ви: Днепропетровск
Карапь: Buster
Дописи: 1.427
Поблагодарили 785 раз(а) в 273 сообщениях
|
Как вы выражаетесь, "пердёж в лужу", с вашей стороны, как вы говорите - поднадоел. Похоже вы хотите, сами перед собой оправдать свой обмен прав на "новые". Востаннє редагував Юрий-dp: 21.01.2018 о 16:02. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| "Спартан" і "Куга" нові військові авто для армії!!! | Рамзес | Новости | 14 | 26.07.2014 13:10 |
| WT4.5 "Mr. Robinzon" "Речной внедорожник - лучший в своем классе" | 99alex | Архив | 0 | 26.02.2012 18:23 |
| Есть ли "права" у Царевича | RINO | Флудилка | 64 | 21.09.2011 10:09 |