Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Форум водно-моторного Клуба Фрегат (http://forum.fregat.club/)
-   Куплю, где купить (http://forum.fregat.club/куплю-где-купить/)
-   -   Куплю каютный катер (http://forum.fregat.club/куплю-где-купить/27697-куплю-каютный-катер.html)

stp 06.05.2021 10:27

Re: Куплю каютный катер

Цитата:

Допис від Oleksii (Допис 584383)
десь тут навіть читав, що до сьогодняшнього дня в якомусь з них без техогляду - з РОПу човна не випускають, тобто блокують можливість користуватися власним майном за призначенням, хоча адміністративними функціями РОПи не наділено

Ну естественно вам не обязательно изучать законодательство.
Но если вы его не знаете - зачем бред писать на форуме?

P.S. Храните себе лодку у себя в гараже. И пользуйтесь "своим имуществом" когда хотите. При чем тут РОП ?

Влад 06.05.2021 11:43

Цитата:

Допис від Oleksii (Допис 584383)
Да, в совко-РОПах - запрєщєна... Там взагалі все зачинено-заборонєнО.))) (десь тут навіть читав, що до сьогодняшнього дня в якомусь з них без техогляду - з РОПу човна не випускають, тобто блокують можливість користуватися власним майном за призначенням, хоча адміністративними функціями РОПи не наділено)
При цьому по всій Європі (да й і по світу) - чомусь "нє запрєщєна подача 220 вольт к лодкє". В будь-якій марині.))) Там люди зиму живуть на човнах з електричними обігрівачами навіть. ЛІчильники є.
ТАк і в КИєвах (наприклад - на ОМАРі) - розетки і освітлення є на бонах.
А так, підтверджую, мені не хочеться шукати "возможності" (по блату, тягнути пів-кілометра переносок), коли пльова дрібничка (просверлити дюрку) - перетворюється на "поиск вазможнастєй", біганіну за дозволами, приниження перед "охранніком" (швейцаром)...
Я ж човна купив, щоб кататися...Задоволення отримувати...
(пробачте, говорю виключно про себе)
ТОму, повертаючись до теми - мій скромний лайф експіріанс підтверджує, що човен при покупці - краще шукати "доведений" та "максимально закінчений". Це дешевше. І - спокійніше.

Как-то много текста из-за одной "дырочки";-)
С таким раскладом, надо в багажнике авто всегда возить "мальчика", для замены колеса, если чё, и омыватель подливать.
Себя НАДО любить, но и здравый смысл не терять.
Без обид.:smuschenie:

Oleksii 06.05.2021 14:21

Цитата:

Допис від stp (Допис 584385)
Ну естественно вам не обязательно изучать законодательство.
Но если вы его не знаете - зачем бред писать на форуме?

P.S. Храните себе лодку у себя в гараже. И пользуйтесь "своим имуществом" когда хотите. При чем тут РОП ?

такі так, знайшов я ту цитату про РОП:
"Без пройденного техосмотра на нашем РОПе таллон сброс не дадут. " (с).
Змушений принести вибачення, вихід з РОПу ніхто не блокує. Просто не дозволяють скинути човен на воду. А виходити човном без сбросу на воду - не забороняють))).
Я дійсно зберігаю човен у елінгу, біля будинку, і "пользуюсь своим прєімущєством". Але й на РОПі стояв...((( І були часи, коли я жив в 9-поверховщму будинку, стояв на 7 РОПі у Луценко, сам робив відливний транєц на "Крим", врізав люки, переробляв сідушки та інше... І все це без напруги 220В, без води і навіть без сортіру на РОПі. І тепер мені страшно згадувати то "самоє вкусноє совєтскоє морожєноє" і ту "колбасу по два-двадцать"... Може тому зараз я так і топлю за більш цивілізовані варіанти і за "готовий для відпочинку" човен.
Крім того - є розмір човна, який возити тудом-сюдом, навіть джипом - важко, а скидуватись у нас комфортно (однією особою, швидко, в любу погоду) - практично місць мало. І тут ти фізично змушений стояти на воді (а подвод 220вольт на борт - запрєщіон (с)... Але це вже зовсім інша історія...

Mykola234 06.05.2021 21:06

Цитата:

Допис від Oleksii (Допис 584393)
такі так, знайшов я ту цитату про РОП:
"Без пройденного техосмотра на нашем РОПе таллон сброс не дадут. " (с).
Змушений принести вибачення, вихід з РОПу ніхто не блокує. Просто не дозволяють скинути човен на воду. А виходити човном без сбросу на воду - не забороняють))).
Я дійсно зберігаю човен у елінгу, біля будинку, і "пользуюсь своим прєімущєством". Але й на РОПі стояв...((( І були часи, коли я жив в 9-поверховщму будинку, стояв на 7 РОПі у Луценко, сам робив відливний транєц на "Крим", врізав люки, переробляв сідушки та інше... І все це без напруги 220В, без води і навіть без сортіру на РОПі. І тепер мені страшно згадувати то "самоє вкусноє совєтскоє морожєноє" і ту "колбасу по два-двадцать"... Може тому зараз я так і топлю за більш цивілізовані варіанти і за "готовий для відпочинку" човен.
Крім того - є розмір човна, який возити тудом-сюдом, навіть джипом - важко, а скидуватись у нас комфортно (однією особою, швидко, в любу погоду) - практично місць мало. І тут ти фізично змушений стояти на воді (а подвод 220вольт на борт - запрєщіон (с)... Але це вже зовсім інша історія...

Уважаемый, я конечно уважаю украинский язык, но вы сейчас реально выглядите глупо. Не унижайте украинский язык. Вас реально тяжело читать.

Моряк 06.05.2021 23:07

Цитата:

Допис від Mykola234 (Допис 584402)
Вас реально тяжело читать.

И как-то много часто ежедневно везде всюду ...:russian_roulette:

skycobr 12.05.2021 23:24

А что скажете про Eurocrown 196, стационар правда и чуть выше бюджета. Смущает Мариупольское происхождение

Fix 13.05.2021 11:38

Цитата:

Допис від skycobr (Допис 584704)
стационар правда и чуть выше бюджета

:offtopic: :smuschenie:
Для себя решил: Больше никаких стационаров!!! :nizia: ИМХО.

sergey71 13.05.2021 19:05

Цитата:

Допис від Fix (Допис 584719)

А моё мнение что стационар наоборот ближе связан с автомобилями и потому при определённых навыках более понятен.

Larik 13.05.2021 19:32

Цитата:

Зато красивее, сзади ничего не висит.

stp 13.05.2021 20:53

Цитата:

Не согласен. Лодочные американские движки практически вечные.

popovitch 14.05.2021 07:09

Цитата:

Твой стационар был сильно отколхожен, потом гаражные кулибины наплодили в нем неисправностей, а тебе как последнему звену пришлось этот клубок распутывать.

Antonioni2007 14.05.2021 08:23

Если бы я повесил себе ПЛМ, то собрал бы уже осколки мотора. Кто-то систематически( а может и не один лодочник) атакует транец моего катера. Талреп уже уничтожен. Представляю, что бы с подвесняком было.
Не откажусь от стационара по известным и веским причинам.
А атакующих, нет- нет, да периодически снимают на видео :-)

https://www.youtube.com/watch?v=w6-36mrYOrE

skycobr 03.06.2021 12:05

У темі 1 долучень
Вопрос решился, куплен и поставлен к стенке. Спасибо за участие и советы !

Fix 03.06.2021 12:31

Цитата:

Допис від skycobr (Допис 585537)
Вопрос решился,

Поздравляю! :super:
Семь футов! :cool2:

Моряк 10.06.2021 19:14

Не смог сдержаться...нашел обьяву на просторах.
Смотрите какая красотень для рыбалки =-O
https://mfair.ua/prodazha-yahti-i-ka...assic-nikolaev

Было б неплохо на Десну на таком сходить и пивка с друзьями с холодильничка :cool2:

Sergei33 10.06.2021 19:20

Вам также должны понравиться Riva и Chris Craft тогда.

sergey71 10.06.2021 19:26

Цитата:

Допис від Моряк (Допис 585900)

Было б неплохо на Десну на таком сходить и пивка с друзьями с холодильничка :cool2:

За такие деньги должны быть другие размеры и друзья в случае непогоды не должны испытыввть неудобств..

Kostass 10.06.2021 20:05

Цитата:

Допис від Моряк (Допис 585900)

Есть такой на Ривьера Вилас, один раз катался по каналу у них на вечеринке. Экзотика)

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:27.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0