![]() |
Re: прошу допомоги suzuki df140
ще забув сказати. стосовно ручки командера вона в одну і іншу сторону на березі йшла дуже туго і не до кінця.не знаю чи це так має бути чи ні.
|
Саша, снимай редуктор....делов полчаса, а дальше будем думать.
ПСы: 99% сам всё увидишь. |
в суботу іду. на дністер.для початку бороскопом огляну меркрузера потім вже поіду крутити сузуку.водою 28 хв від одного до іншого дорогою 130 км
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Цитата:
|
скинув редуктор. злив спочатку мастило навпіл води і масла. торсіонний вал обірвало нижче крильчатки. фото при нагоді виставлю якщо цікаво. порадьде де можна відремонтувати редуктор.
Добавлено через 1 минуту думаю основна проблема була в тому що пускав сальник і там була вода. по бумагах які найшов виявилось що масло там не міняли чотири роки |
Цитата:
Но главная проблема не где починить, а где взять вал! Попробую поискать!:friends: |
була думка виточити. проблема не знаю марку сталі.виточити не проблема.але як воно буде ходити.не хочеться через рік потрошити наново
Добавлено через 5 минут тай якщо чесно самому не охота редуктор збирати.я цього ніразу не робив. |
Цитата:
|
Важно понимать какой у тебя вал! Внизу вала роликовый подшипник, на 26 или на 28???
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
я його не розбирав. лише зняв. побачив обрізаний вал та половину води вмаслі.далі не хотів розбирати . хотілось би відправити майстру щоб сам роздлубав.
Добавлено через 28 секунд фото зараз спробую викласти Добавлено через 9 минут фото є в мене в альбомі. якщо чесну не знаю як сюди виставити .вибачайте початківця |
Думаю, что ближе чем в Киеве этот вопрос не решить!
Мастер есть! Вал (один из двух которые ставят на эти редуктора ) есть! Высылай попробуем разобраться! 06746696 два шесть. Андрей. |
Цитата:
|
яка ціна вала???
|
Цитата:
|
Дякую всім за допомогу!Особлива подяка БОНДЫКУ! зробили редуктор за його сприяння. поставив все працює.!
|
ще раз хочу подякувати БОНДЫКУ за допомогу в ремонті. катер спущений і випробуваний.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:36. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010