07.08.2019, 15:55 | #1 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 302
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
НавколоКИЇВСЬКА ситуація РОПовсько-КЛУБівська
Доброго дня всім!
Думаю підняти-освіжити наступну тему - СИТУАЦІЯ НАВКОЛО КИЄВА з місцями довготривалого зберігання (відстою) наших водних транспортних засобів. Бо чому немає у нас водно-моторної культури? - Бо немає інфраструктури під неї. А чому немає водно-моторної інфраструктури? Тому що немає популярності цього відпочинку. І так по колу.)) Я сам - "жертва 7-го київського РОПу" . ггггг))) В тому сенсі, що стояв там (ще з "Кримом", поки його не розігнали) - і у мене на цей весь "совок" тепер стійка алєргія (прищі, пучить мене, відгик голосний, заїкування - все одночасно і тільки від слова "РОП") ....))). Тим більше, подивившись на те, як це все працює по світу, да в тій самій Варшаві, на Віслі ... Не кажу вже про маріни ... Сам я вожу-тягаю зараз свого човна на причіпі та скидаюсь (зберігаю біля дому)... Але - хотілося б, як по всьому світу - приїхати на машині, заправитись паливом в клубі (не тягати каністри), залити води, підключити електику на борт та інше ... Бо на навіть в Кацапєтії (!) вже марини-яхт-клуби працють - в Пєрмі (в Пєрмі, Карл!), чи в їхньому Санкт-Лімінграді - є. І відносно недорого чомусь. А хто і що по Київському регіону чув? Куди середньо-статистичному водно-моторнику податися? ПС - з того, що я знайшов в цьому році - бачив в ЗОЛОЧЄ-Клабі зараз непогане місце будується, але вартість там - 250 грн за разовий сброс човна, 250 грн за добу простоя причіпа, та 250 грн за підйом) - думаю, що сезонна стоянка там тільки і мешканцям цього котеджного містечка буде по кишені...)) А хто що чув по цій тємі? Які є новини по регіону? Що планується? Чи може в цьому сезоні сдано? Буду вдячний за ваші думки з цього приводу. |
07.08.2019, 16:59 | #2 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
Re: НавколоКИЇВСЬКА ситуація РОПовсько-КЛУБівська
Середньо статистичний водно-моторник це як? Є середньо статистичні водно-мотрники які паркуються у "Київський річковий порт". Якщо гроши є, то проблем з місцем у Києві немає. Якщо грошей не вистачає, то РОП. Чому нема водно-моторної культури ?, Тому що культура або дається батьками та розвивається , або її немає. Скільки баранів проходять на гліссє вздовж лодочних бонів, їм навіть на думку не приходить що через хвилі яки вони спричинили , човни прив'язані до бонів дряпаються та пошкоджуються. + процедура відведення земельної ділянки працює тільки для "своїх". Хто винєн , та що робити, відповідь можна знайти перечитавши історії відстоювання своїх прав на різних Київських РОПів. Добавлено через 3 минуты Є більш меньше нормальна стоянка на дамбі (Козинка, поворот за "Жовтень") , біля "Розгуляй". Але ж треба платити як середньо статистичному мешканцю Конча Заспи. Є ще стоянка біля Мо.мосту, теж для середньо статистичних водно-моторників. Але там хазяїва трохи "спесфисские".(можливо зараз інші, не знаю). Добавлено через 5 минут Є ще й така думка : https://youtu.be/4L-c1MtzwrQ Востаннє редагував Евгений (Киев): 07.08.2019 о 16:57. |
07.08.2019, 20:10 | #3 (permalink) |
Активный участник
|
Згоден з Вами.
Тоді деталізую. В Києві та навколо нього є кілька совко-РОПів. За мій човен там просять (умовно) - 20-30-40 доларів. Тільки там нічого немає - ні води, ні електрики на боні, ні нормального сліпу. Просверлити дюрку в корпусі - цєлая ьіпоппєя (шукаєш переноску, потім якось Пєтровіча, потім Міхалича з ключами від електро-розподілювача, потім "а на бутьілку даш?" вислуховуєш і т.ін). А скинутись там (легковою машиною) - ну хіба що човна до 100 кг... А може є більш-менш цивільні місця зі (скажимо) ПОДВІЙНОЮ оплатою від вказаних вище совко-розцінок, де можна приїхати і отримати послугу. Як на заправці СОКАР. Чи на ОККО. Вони ж по вартості палива майже не відрізняються від страшних совко-заправок, але ти там не шкодуєш за витраченими грошима. |
07.08.2019, 21:25 | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
А 6 РОП територіально підходить ? Там звісно свої особливості, але більш меньше люди ставлять, скидають, підіймають човни по закінченню сезона. "Хтось " планує зробити яхт-клуб, стоянку човнів на Оболонський набережній, для пересічних мешканців набережної . Але там буде дорого( "я так думаю ! " ) На цій же затоці, біля колишньої(може ще працює) рятувальної станції (господарство Плесо) є більш меньше симпотна стоянка човнів на воді. ( Як виїхав на вул Приречная після церкви, то перший поворот праворуч і вниз. Там побачиш. |
|||||||||||||||||||||||
Пользователь сказал cпасибо: |
Oleksii (09.08.2019)
|
07.08.2019, 22:34 | #5 (permalink) |
Активный участник
|
Мабуть, територіально підходить в радіусі десь 50 км від Києва. (Я наприклад в цьому році скидадись в Ржищев їзжу, але там човна на воді не залишиш). Бо мені човен на Крещатику (в центрі) - не потрібен, да й риби там немає, одні гідроцикли...
В минулому році був в Вішенках, але там теж ні електрики, ні води, теж совко-РОП, тільки зелені і природи більше, ніж на класичному совко-РОПі з дідами...))). Хоча човна на воді там лишити можна (бони, охорона) |
08.08.2019, 09:13 | #6 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Антон
Звідки Ви: Киев Роп 6
Карапь: водоизмещающий, селедка, м412 68л.с.с.
Дописи: 3.118
Поблагодарили 1.547 раз(а) в 651 сообщениях
|
Олексій,гугл вам у допомогу.Поїдьте самі по РОПах та стоянках,подивіться власними очима.Може щось до вподоби собі знайдете
|
09.08.2019, 00:06 | #7 (permalink) |
Правление, модератор
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: г.Герой Киев
Карапь: ой на многом.....
Дописи: 27.610
Поблагодарили 16.076 раз(а) в 3.521 сообщениях
|
Мой родной - РОП 3 (Корчеватое) возродился из мертвых.
И охрана и электрика и вода есть))). Слип отличный. Цены больше чем адекватные!!! 068 128 44 44 066 977 82 15 Валик (зам. директора)
09.08.2019, 08:32 | #8 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
А вот єто цикаво... А давно це там такий дікій капіталізмус , на том Корчеватом? Був там позаминулого року (на розвідку їздив). Справа в тому, что я вже і тут інфу збирав, і на київ-фішінгі, і у на Гуглі (як тут вище радять) - все чотєтько, закладочька до закладочькє в кампутірі. Ну а далі - об*їзд. Бо серіальчик сам себе не подивиця (треба самому) , а Гугл сам сліп не покаже.))). Приїзжаєш - "ну шо, пацани, де тут мона скинуцця у вас?" - питаєш. А тобі показують такоє... )))). Карочь, дивишся і думаєш - виїду чи ні? А за наводочьку - дяка, спробую під*їхати і глянути. Може дійсно, на Корчеватом кінець ьіпохі пітності наступив....))))) Добавлено через 23 минуты
Дякую. Глянув по гугл-карті. Ви маєте на увазі БАЗУ НАТАЛКА, недалеко від кафе ДЕСАНТ? |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09.08.2019, 11:26 | #10 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
Так, дякую, був там пару років тому (коли човна міняв - дивився там варіант, Галія продавалася, але завелика для мене була шось більше 6 метрів). ОМАР - це скоріше формат човна "негабаритного" (тобто, ширше 2.5, чи довгого - такого, що важко возити), раз в сезон набрав на Айфоні номерок, сказав спіцально-обучєному-чіловєку "скидайте на воду" і всьо. Зрозуміло, що кожен пук - коштує. А в Києві (на всея) розцінки такі: один пук - один дорал.))) Але Ваш допис допоміг сформулювати "мої" вимоги: над-совко-РОПівский рівень, і одночасно - недо-ОМАРівський. Мідл левел такскать...))) Може, я такий і не один тут...) |
|||||||||||||||||||||||
Пользователь сказал cпасибо: |
den380 (09.08.2019)
|
09.08.2019, 12:02 | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Правление, модератор
|
Не перепутайте! РОП поделен на два рОпа)))) Вам нужен тот который Дальше от цивилизации. Ближний частный (семейный) и не совсем с адекватными ценами.
09.08.2019, 12:48 | #13 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Правление, модератор
|
068 128 44 44 066 977 82 15 Валик (зам. директора) Добавлено через 51 секунду
Можно даже отрекомендоваться от меня!
10.08.2019, 14:25 | #14 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
Дякую ща наводку, з*їздив сьогодні, глянув по Вашій рекомендації Корчуватие. Валіка не було на місці, але познайомився з Анатолієм Анатоліїчем (він відрекомендувався директором). Електрики на бонах, нажаль немає, вода тільки технічна (десь недалеко). Але решта - без зауважень. Стоять на боні досить дорогі човни, схоже, що проблем з крадіжками немає? Чи я помиляюсь? Бо там ще далі (праворуч), є більш бюджетний варіант бонів, там човни старі, там зберігання на воді (здається) гірше (ну, стрьомніше).. Сліп нормальний твердий, широкий. Ціна адекватна (на мій розмір) - 1000 грн вступ і 500 грн місяць (але на круглий рік). Може є ще якісь нюанси? Може чогось не побачив? Дякую. |
|||||||||||||||||||||||
26.08.2019, 09:31 | #15 (permalink) |
Активный участник
|
Поки зупинився на вказаному РОП-3. Відчуття дежавю присутнє...
Дякую ще раз за наводку ьа РЕЗЮМІРУЙУ: 1. Як писав вище - води на РОПі немає. 2. Як писав вище - електрики на бонах немає. 3. Туалету на РОПі - теж немає (!!!), вірніше "а гдє тут туалєт - відповідь "вєздє" ))). Вірніше - (((. 4. Ціна на швартовку помірна. 5. Сліп гарний. 6. Місце для зберігання причіпа є. 7. Захист від вітру та хвилі на слабеньку трійку (уйоб.к на "вотнам мацітиклі" поряд з бонами - таку хвилю робить, що крен човна на боні - 30% в кожну сторону) |
26.08.2019, 13:02 | #16 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Правление, модератор
|
Мы наверное о разных РОПах говорим! У меня "по щелчку" электрика на боне. А вода на третьем секторе с скважины! как то так.
|
|