![]() |
Re: тенти, рятувальні жилєти, сідушки та інше
У темі 4 долучень
Лафет под Furseal590 и ходовой тент на Кайман 450
|
У темі 6 долучень
Вітаю водно-моторне братерство!
Жилети страховочні В наявності і під замовлення Як на фото по 500 грн |
Здравствуйте, подскажите пожалуйста какие Вы делаете сидения для прогресс 2 м складывающиеся и цену?
|
Цитата:
А если и беремся за изготовление , то только при наличии лодки. Еслиже вы изготовите каркас сидения по месту и дадите четкие размеры, то мы изготовим на него мягкие подушки. Более детально могу ответить на вопросы по телефону 06З Ч69 З9 5Ч |
У темі 31 долучень
Радий Вам представити одну з наших робіт. Човен Styngrey із стаціонаром, трошки втомлений , али ми його привели до тями, з Власником човна обговорили і домовилися про перераховані мною роботи. Підлогу у кокпіті ми не кріпили і не ставили сидіння , так як човен завтра вирушає на доробку силового набору підлоги (стрінгера і шпангоути, ми такого не робимо. Зробили: Самовідливна передня палуба з сухими рундуками Передня палуба зашита морським вінілом Nawtalex Кокпіт зняте старе покриття і заменено на морський вініл. Моторний відсік облагороджений, зменшили короб під двигун і з боків виварені платформи під складні сидіння, залишилось відшити сидіння , але це наступна серія. Моторний відсік і розкладні сидіння затягнуті в стрижений ковролін. По бокам зроблені рундуки під спінінги. По центру зроблено и зашито у морський вініл рундуки. Дивимось фото. Приємного перегляду! Також є фото човна до початку робіт. Мої контакти. О63Ч693954 , О67956Ч79З viber - пишіть питання О675О11577 - контакт Олега https://glisser.kiev.ua/ Нагадаю , ми завжди виконуємо роботу швидко і якісно. В нашому цеху довше 2 місяців човни не затримувались. Хочу побажати вдалого життя! |
У темі 6 долучень
Консольний ріб Тканина одісей Тент обійшовся клієнту 220$ Бажаю міцного здоров'я і перемог в усьому! |
У темі 13 долучень
Хочу побавити Ваш зір і представити одну з наших робіт. Нагадаю, що човни в роботу беремо на короткий термін. Бажаю вдалого життя |
У темі 10 долучень
В нашій лінійці жилетів, з'явилися жилети для дорослих з воротом. Ціна питання 550грн |
Добрий день,скільки буде коштувати ходовий тент на Амур-м на стандартні(заводські)дуги?І з якого матеріалу краще робити?
|
Цитата:
|
Цитата:
Куди відправити? На вайбер 0679564793 Добавлено через 5 минут Цитата:
Є різні варіанти по тканині , усе залежить від вас і вашого гаманця і на який термін розрахований тент. Якщо на довго, то яхтєна тканина буде працювати до 8 років. За роботу на Ваш човен я візьму 160$, усе інше по відкритий калькуляції із розрахунку що було використано із матеріалів. Дзвоніть , у телефонному режимі відповім на усі виникнувші питання |
Цитата:
|
У темі 15 долучень
Представлю Вам тент на Прогресс і чохол на хонду 50. Дивимось фото і релаксуємо |
У темі 10 долучень
Вже скоро на воду, не знаю готові ви до виходу на воду, а от власник цього прогресу вже готовий. Переробили транець, Виварили, Підсилили, Переробили діван. Усім вдалого водно-моторного сезону |
У темі 2 долучень
Цитата:
|
У темі 7 долучень
Вітаю водно-моторне братерство
Тент Транспортирувальний |
Цитата:
|