![]() |
Re: Сидения на П-2
Недавно вышли на рыбалку на длинномере на Днестровскую банку (9-12 км от берега) штивало так, что длинномер развернулся и пошел назад, сидели на палубе на трамвайных сидениях и тихо охреневали от этой болтанки))).
|
У темі 2 долучень
кактотак
|
У темі 2 долучень
И вот я их поставил)
|
Сделал себе сидушки на П-2м. Каркасы родные.http://i-fotki.info/16/61252a8191625...598756.jpg.htm
Добавлено через 47 секунд http://i-fotki.info/16/61252a8191625...598756.jpg.htm |
А фоты гиде???:-)
|
У темі 4 долучень
Сделал сидушки на П-2м, на родных каркасах и креплениях.http://i-fotki.info/16/61252a8191625...598756.jpg.htm
|
Цитата:
|
Класс.А материал выгорает?
|
Цитата:
|
Спрашивал в надежде на бюджетный вариант ткани.Потому что буду перешивать тент. Как и расчитывал выходил можна сказать 4-ре сезона и пора перешивать.
|
Обещали, что не выгорает. Тент планирую с такого-же шить. На 4-5 сезонов (если часто использовать) должно хватить. А сидушек хватит и хватит.
|
Раскладные мягкие цельные кресла, которые можно разложить в цельный диван. Очень удобно если собираетесь ночевать в лодке. Выше есть хороший пример от Андрея Херсон. только поднятые подголовники на рулевое и рядом мне кажется не очень удобно.
|
На охоте на утку ночуем только в лодке. По-этому и остановился на родных сидушках. А от подъёма спинок на стандартные крючки отказался, очень высоко и неудобно. Они, в моём варианте, упираются прямо в сидушки снизу, только пришлось прикрепить деревянные прокладки, чтобы обеспечить небольшой угол наклона.
|
У темі 3 долучень
Доброго всім дня чи то ночі, займаюсь побудовою прогрес 2м, наразі питання передніх двох крісел, знайшов такий варіант як на фото, хочеться почути вашу думку:-)
|
Найщиріші вітання, Романе! :-)
Як на мене, перш за все треба зрозуміти цільове призначення корабля. Якщо призначення суто прогулянкове, подібні крісла - те, що треба. Для рибалки треба думати, чи не будуть вони заважати пересуванню. Також треба врахувати такі фактори, як кількість потенційних пасажирів, бажання мати ліжко, адже це впливае на остаточне рішення. Наприклад, я для свого "Прогресса" відмовився від обертаючихся крісел на користь з'ємних лавок: простору для джигування удвох з жінкою замало (зі стільцями-кріселками), а якщо врахувати двох дітей... Раджу подивитися схожі за змістом теми, можливо, це допоможе... |
Цитата:
Цікавить більше надійність такої конструкції, маю на увазі самої стійки і як себе буде вести поворотний механізм на швидкості до 50 км/год. Так як окрім надувних човнів ні на чім не плавав, надіюсь на поради досвідчених форумчан:-) |
Цитата:
Найбільша кількість екстримальних навантажень на кріселки при переміщенні в режимі гліссування - вертикальна (хлопок дніщем); можливо, при різкому старті ще на спинку. До того ж є моделі, у яких блокуєтся механізм (тут я не впевнений, можливо, він є у будь-якої). До того ж, зауважу: "Прогрес-2" не може розвинути швидкість більшу, ніж 40-45 км/год: заважають особливості конструкції корпуса, він стає некерованим. Найкраща швидкість для нього - 35-40 км/год. ;-) Добавлено через 2 минуты Та, ось ще що: якість залежить від виробника: дешева рибка - погана юшка. :-) |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:12. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010