![]() |
Re: Мы стоим на 6-м РОПе
Сорри за офф... "пИКарду" бросить или на борт катера примотать фейерверк-доступно, легко и с пониманием. Подьезжать с вопросом: -"Все посрали?" и поджигать фитиль. Можно и более мягким способом обьяснять, но "это другая история"))
|
Вчера слышал на ропе с той стороны песенки про кострому, барыня-сударыня и т.д.
|
Я думаю лодки для перевозки этих ребят вы найдете, вы же водномоторники. https://uk.m.wikipedia.org/wiki/С14
|
Цитата:
|
Стоят в будни, на выходные уходят. По непроверенным данным вроде летнего лагеря какой-то церкви. Если станут лагерем на той неделе стоит пойти выяснить кто такие. Заодно рассказать о правилах приличия на берегу. Денис, пойдешь со мной пообщаться с туристами?
|
Re: На выходе из Собачьего громко включают музыку
Цитата:
Про забезпечення санітарного та епідемічного благопол... | від 24.02.1994 № 4004-XII (Сторінка 1 з 3) Це місце легко можна віднести до зон відпочинку, парку тощо. потім можна аргументовано з поліцією в гості. Скласти протокол. Один, потім другий + штраф до 2500грн, потім конфіскація апаратури. Законів в Україні аж за край. І поліція вже працює як слід. Можна все цивілізовано вирішити. Але вас чомусь тягне в "руське мір" з криміналом. Трохи популярніше тут. https://fakty.ictv.ua/ru/ukraine/201...lyvyh-susidiv/ Поліція не факт, що про це все знає, тож попередньо їм також треба невеличкий інструктаж чи аргументовану претензію викласти, тоді вони все зроблять як слід. Добавлено через 7 минут Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Дивно про це читати російською мовою. |
Цитата:
Отже, як казав пан Лесь, маємо проблему... Побачу цей табір ще раз - зайду і спробую пояснити. Але навряд чи подіє... А в підсумку маємо альтернативні варіанти - два-три рази зробити "рота, підьом!!!" і все стане на свої місця, або ходити по інстанціях, намагаючись знайти правду. |
Цитата:
А так можна було??? У мого кума вночі під будинком на лавочці постійно тусовались різні компанії... То алкаші-бомжі з биттям стеклотари та матами, то малолетки з музоном та пивом, то інші веселі компанії з голосним реготом та розмовами... Треба було йому в одному випадку кидатись пляшками з балкону та матюкатись ... В іншому витягувати на вікна колонки та включати на повну музон, а в третьому разом з сусідом починати розповідати анекдоти один одному та гомерично реготати... Невже ви дійсно вважаєте, що в данному випадку прислів'я "Клин клином вибивають" спрацює? |
Слухайте, не плутайте тепле з м*яким. Кидатись пляшками, бити харі, та інші насильницькі дії підпадають мінімум під адмінкодекс. И Ваші приклади, притягнуті за вуха, не мають нічого спільного с конкретною ситуацією. Все, я почув, мене переконали нічого не робити, піду до кацапів, покаюсь, навколішки буду благати, щоб гучніше робили свою музіку...
|
Тема ниочем.
|
Так что больше мешает :российская музыка или то что вообще музыка играет громко ? Определились ?
|
Цитата:
Якщо всі ці діїї відсутні.то тему закрить ,і більше не вертатись. До чого на форумі розтягувать не про що тему. Якщо нічого не робить вону й далі будуть волать там. Про Фрегат навряд чи вони знають. |
Цитата:
|
Цитата:
ПС: на рыбалке вообще надо колокольчики слушать и сигнализаторы ,а то можно громкой музыки наслушаться и пропустить поклёвки))) |
Цитата:
|
Мужчины. Мы не слышали какая музыка там играет и как громко. Человеку дали кучу советов как поступит, пожалуйста давайте не превращать тему ниочем в разборки.
|
Цитата:
>:-> п.с. выбирал бы ты выражения...и думал что пишешь...если шо, то в Украине 4 года война идет...с московией>:o |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:03. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010