![]() |
Re: Ехолот. Прошу поради!!!
Цитата:
Якщо треба насправді технічна інформація, то тобі мабуть до Юрія Орлова краще звернутися(Оболонь м.Київ). |
Цитата:
Все. Всім хто відгукнувся дякую!!! Добавлено через 58 секунд Взяв Lowrance Hook2-5 |
Цитата:
А потім, були спроби потрапити до лап шахраїв. З вибором ехолота, краще все ж таки побачити в "живу" , що він може. Я теж, хочу новий, але ще не вирішив яку модель брати. Мені ехолот потрібен для рибалки та час від часу для роботи. Зараз якось справляюсь з стареньким Х125. Контрольний промір глибин , пошук водо-випускних колекторів, то що. Але хочу щось більш сучасне, щоб і для рибальства і для роботи(для роботи є спеціалізоване, але воно громіздке) А от вчора наприклад, в водах р.Дніпро з двох спроб знайшли та взяли судака 3,800. Хоча поруч були човни з різними більш сучасними ехолотами і вчора "не клювало" :). Є знайомий, який своїм ехолотом знаходить та "бачить" судака. І якщо він не бере, стоїть на точці чекаючи ввімкнення кльову. Результати підтверджують його підхід. |
Цитата:
|
Евгений (Киев), Ви з самого початку в темі. Тільки пораду дали пізно. А на лохотрон я не ведусь, сивий вже)))
|
У темі 2 долучень
Така цяцька прийшла
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:24. |