Перегляд одного допису
Старий 23.04.2017, 22:10   #93 (permalink)
Sergey_Kiev
Активный участник

Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
Типово Re: Упрощение процедуры оформление документов на малые суда в Регистре Украины.

Цитата:
Допис від Old Salt Переглянути допис
Вы как будто с Луны свалились. Или вы не замечаете разницу в поведении на воде в Украине и в стране, где карают за нарушение закона(правил). Покурите на набережной Сан-Франциско=541 доллар, или не уберите дерьмо после своей собачки в Валенсии=1800 евро. И вы сразу станете "свідомим"!! Но это мое мнение. Только карать! Остальное все- "каля-маля!" Но это уже совсем другая тема.

Ооо! Лайно собаче, то теж одна з моїх улюблених тем. :)
Ну та от, я не з Місяця звалився. Я бачу інший вимір проблеми, і пропоную вам не ходити по репресивним граблям.
Ви, напевно, володієте статистикою розмірів штрафів. Напевно, цк вас дуже цікавить. А от трошки далі зазирнути чи не мали змоги, чи не цікаво. Так ось, не вдаючись до оцінки розмірів штрафів можу прямо зараз дати вам дві точки на гугл мапі, де ви зможете на панорамних фото побачити різницю.
1 точка: авеню Еміль Золя, Париж - насрано.
2 точка: Вонделпарк, Амстердам - чисто.
В обох місцях існують штрафи, різниця в тому, що в першому випадку нема умов для прибирання за цобачкою, а в другому є всі умови, щоб прибрати. Вся різниця! Штрафи практично нічого не вирішують!
Тому я і пропоную перш за все створити комфортні умови.
Тому ваше "карать" і не спрацює ніколи.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Допис від Сергей Вишня Переглянути допис
пусть пройдет регистрацию, получит знания в голову как надо себя вести

Ще раз. По буквам. Ц-І Д-В-І П-О-Д-І-Ї М-І-Ж С-О-Б-О-Ю Н-І-Я-К Н-Е П-О-В-'Я-З-А-Н-І. :)
Sergey_Kiev зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Old Salt (23.04.2017), Shel (23.04.2017), Х. Бонифатьевич (24.04.2017)