![]() ![]() |
|
|||||||
| Регистрация, техосмотр, права и т.д. Все что связано с регистрацией плавсредств и документами на право управления |
![]() |
|
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
Ооо! Лайно собаче, то теж одна з моїх улюблених тем. :) Ну та от, я не з Місяця звалився. Я бачу інший вимір проблеми, і пропоную вам не ходити по репресивним граблям. Ви, напевно, володієте статистикою розмірів штрафів. Напевно, цк вас дуже цікавить. А от трошки далі зазирнути чи не мали змоги, чи не цікаво. Так ось, не вдаючись до оцінки розмірів штрафів можу прямо зараз дати вам дві точки на гугл мапі, де ви зможете на панорамних фото побачити різницю. 1 точка: авеню Еміль Золя, Париж - насрано. 2 точка: Вонделпарк, Амстердам - чисто. В обох місцях існують штрафи, різниця в тому, що в першому випадку нема умов для прибирання за цобачкою, а в другому є всі умови, щоб прибрати. Вся різниця! Штрафи практично нічого не вирішують! Тому я і пропоную перш за все створити комфортні умови. Тому ваше "карать" і не спрацює ніколи. Добавлено через 4 минуты
Ще раз. По буквам. Ц-І Д-В-І П-О-Д-І-Ї М-І-Ж С-О-Б-О-Ю Н-І-Я-К Н-Е П-О-В-'Я-З-А-Н-І. :) |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| 3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: --
Звідки Ви: Кременчуг
Карапь: самодельная лодка
Дописи: 716
Поблагодарили 825 раз(а) в 314 сообщениях
|
Ясно. Вы - круглое, я - нет черное. Порозумілися. Востаннє редагував Сергей Вишня: 23.04.2017 о 23:31. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() ![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Оформление документов на лодку. | Melierax | Запорожье | 9 | 26.08.2016 23:28 |
| Малые реки Украины. Горный Тикич. | Deniz76 | Путешествия по Украине | 12 | 02.07.2013 09:26 |
| Оформление документов на лодки и получение прав | morgan | Архив | 0 | 26.06.2013 12:30 |
| Малые реки Украины. Латорица. | Deniz76 | Путешествия по Украине | 10 | 12.05.2013 13:08 |
| Малые реки Украины. Случ. | Deniz76 | Путешествия по Украине | 0 | 04.05.2013 20:18 |