|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Да, еще раз подтведлаю свой пост из 5 пунктов...
|
|
 |
|
 |
|
Значення має не ваше якесь внутрішнє переконання, а саме його обгрунтування. Інакше все це пук в нікуди, точніше п'ять. ). "я так думаю, тому що так думаю". рівень дитсадка.
Якщо ви стверджуєте, що це має бути так, то доведіть, що воно буде працювати саме так. Як працюватиме механізм? Без усіляких там "за умови якщо...".
Візьміть на вибір один з ваших п'яти пунктів, для початку, і почніть доводити.
Може тоді зрозумієте, що всі ті пункти живуть тільки в вашій уяві, мрях і шаблонах минулого досвіду.
Добавлено через 18 минут
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
На краденных совкокострюлях шильдик с другим номером приклепал и вперед!!
|
|
 |
|
 |
|
Так, ті шильдики можна замовити будь на що. Хоч човен, хоч мотор.
Я добавлю більше. Ті, хто з вами не згоден, напевно не знайомі з таким чудовим винаходом людства, як оракал. Ніде ж не написано, що шильдик має бути алюмінієвим. І цифру на колпак мотору можна приклеїти теж будь-яку (в межах розумного).
Далі ще цікавіше. Наскільки мені відомо, ніде нема критеріїв оцінки "підробленості" заводського маркування. І інспектор не має правового механізму відмовити в реєстрації комплекту, до якого у нього, можливо, виникли подібні питання.
А на воді? Перевісив собі мотор, був 50, став 80. А на колпак ті ж "50" плюс номер на оракалі (чи алюміній, якщо заморочитися). Інспектор буде експертизу влаштовувати? Як? Де? На якій підставі? Звірив номери і поїхав далі...
Добавлено через 3 минуты
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
По поводу регистрации. Тут думаю сложность в том что если отменить регистрацию то и права на управление не нужны.
|
|
 |
|
 |
|
Перепрошую, який зв'язок між відсутністю реєстрації судна, і відсутністю прав у судноводія?