![]() ![]() |
|
|||||||
| Законодательство Какими законами, правилами, приказами Мы обязаны руководствоваться |
![]() |
|
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
Значення має не ваше якесь внутрішнє переконання, а саме його обгрунтування. Інакше все це пук в нікуди, точніше п'ять. ). "я так думаю, тому що так думаю". рівень дитсадка. Якщо ви стверджуєте, що це має бути так, то доведіть, що воно буде працювати саме так. Як працюватиме механізм? Без усіляких там "за умови якщо...". Візьміть на вибір один з ваших п'яти пунктів, для початку, і почніть доводити. Може тоді зрозумієте, що всі ті пункти живуть тільки в вашій уяві, мрях і шаблонах минулого досвіду. Добавлено через 18 минут
Так, ті шильдики можна замовити будь на що. Хоч човен, хоч мотор. Я добавлю більше. Ті, хто з вами не згоден, напевно не знайомі з таким чудовим винаходом людства, як оракал. Ніде ж не написано, що шильдик має бути алюмінієвим. І цифру на колпак мотору можна приклеїти теж будь-яку (в межах розумного). Далі ще цікавіше. Наскільки мені відомо, ніде нема критеріїв оцінки "підробленості" заводського маркування. І інспектор не має правового механізму відмовити в реєстрації комплекту, до якого у нього, можливо, виникли подібні питання. А на воді? Перевісив собі мотор, був 50, став 80. А на колпак ті ж "50" плюс номер на оракалі (чи алюміній, якщо заморочитися). Інспектор буде експертизу влаштовувати? Як? Де? На якій підставі? Звірив номери і поїхав далі... Добавлено через 3 минуты
Перепрошую, який зв'язок між відсутністю реєстрації судна, і відсутністю прав у судноводія? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Активный участник
Псевдо: Игорь
Звідки Ви: Киев
Карапь: UMS-410 DC TT+Merc 30CT 4T
Дописи: 761
Поблагодарили 248 раз(а) в 145 сообщениях
|
С чего вам начать? Укажите пункт. Ставил на учет лодку буквально 2 недели назад. 1. Отношение инспекторов крайне лояльное. 2. Сама процедура не сложная и не долгая. Ее просто нужно сделать как сейчас в МРЕО - 40 минут и техпаспорт на руках. Т.е. больше автоматизации, ее пока не делают, т.к. лодок значительно меньше чем авто. 3. Более того, я за регистрацию подвесных моторов в отдельную базу, с выдачей отдельного документа, для возможности смены мотора без замены всего документа на лодку. 4. Регистрация помогает в борьбе с воровством. 5. Цена регистрации великовата, но на фоне стоимости мотора и лодки адекватна, ее величина, кстати, обусловлена тем, что парк лодок относительно не велик, и регистраций мало, а службы то содержать нужно. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Максим
Карапь: bayliner 2452
Дописи: 287
Поблагодарили 90 раз(а) в 36 сообщениях
|
и как бы все понимают что лодка это не первая необходимость как в некоторых случаях автомобиль а значит хобби, а хобби значит денег можно и брать |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Patriotic (11.03.2018)
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Активный участник
Псевдо: Игорь
Карапь: UMS-410 DC TT+Merc 30CT 4T
Дописи: 761
Поблагодарили 248 раз(а) в 145 сообщениях
|
Смотрите, всего за регистрацию своего комплекта я заплатил официально до 2500 грн... тех.осмотр + регистрация примерно в равныхдолях . О чем спорим? .... никто же слава Богу не в берет 3-5% в пенс. фонд... как при регистрации авто. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() ![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Плавання на маломірних суднах у м.Києві | stp | Законодательство | 30 | 31.05.2017 19:34 |
| Скасувати реєстрацію та щорічний техогляд малих суден (човнів) | KASIM111 | Регистрация, техосмотр, права и т.д. | 32 | 12.05.2016 23:37 |