Перегляд одного допису
Старий 19.02.2020, 23:32   #134 (permalink)
Евгений (Киев)
Активный участник

Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
Типово Re: Дешевле ездить на ТАКСИ чем на своем авто !

Цитата:
Допис від Вовчик Переглянути допис
Народ сьогодні іздив своїм стареньким Т-3 на польоти. От норм при всіх взятих, якщо не рахувати стандартних пробок по окружній.ну нема проблеми їхати 60км/ч. так я їхав місцями 70. ніхто нікому не сигналив. Всі балачки, і пошук причини не виконання ПДР. Це просто бажання не виконувати ПДР. Більше нічого. Інших методів,крім штрафів стимулювати не порушувати ПДР на мою думку немає. Так треба спершу створити умови.Але і цей невиконаний владою пункт, не дає нікому права порушувати ПДР.
Знайомий мій добрий, разом літаємо. То Був у Польші. І всі ,,НАШІ,, там правила ПДР виконують. Не видумляйте всяких причин,не виконувати ПДР. Все інш БЛА БЛА БЛА. Точка.
Суто моя думка.На істину не претендую.

ПДР повинні виконувати усі учасники дорожнього руху!
Про це йдеться в самому початку ПДР, що усі учасники дорожнього руху дотримуються єдиних правил дорожнього руху (можу скопіювати точне формулювання).
Про це ніхто не сперечається.
Питання в тому, що організація дорожнього руху кульгає на усі кінцівки.
Ніхто не каже що треба по житлових кварталах ганяти на макс швидкості. Але враховуючи погодні умови зменшувати швидкість руху до 50км/г на усіх ділянках то є дебілізм !

Хто то писав, що : законы не должны противоречить здравому смыслу!, Тогда всё будет значительно лучше. А если законы и всё остальное не в порядке, то на выходе имеем то положение дел которое имеем.

Востаннє редагував Евгений (Киев): 19.02.2020 о 23:37.
Евгений (Киев) зараз поза форумом  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Egoist (19.02.2020), sergey71 (19.02.2020)