|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Народ сьогодні іздив своїм стареньким Т-3 на польоти. От норм при всіх взятих, якщо не рахувати стандартних пробок по окружній.ну нема проблеми їхати 60км/ч. так я їхав місцями 70. ніхто нікому не сигналив. Всі балачки, і пошук причини не виконання ПДР. Це просто бажання не виконувати ПДР. Більше нічого. Інших методів,крім штрафів стимулювати не порушувати ПДР на мою думку немає. Так треба спершу створити умови.Але і цей невиконаний владою пункт, не дає нікому права порушувати ПДР.
Знайомий мій добрий, разом літаємо. То Був у Польші. І всі ,,НАШІ,, там правила ПДР виконують. Не видумляйте всяких причин,не виконувати ПДР. Все інш БЛА БЛА БЛА. Точка.
Суто моя думка.На істину не претендую.
|
|
 |
|
 |
|
ПДР повинні виконувати усі учасники дорожнього руху!
Про це йдеться в самому початку ПДР, що усі учасники дорожнього руху дотримуються єдиних правил дорожнього руху (можу скопіювати точне формулювання).
Про це ніхто не сперечається.
Питання в тому, що організація дорожнього руху кульгає на усі кінцівки.
Ніхто не каже що треба по житлових кварталах ганяти на макс швидкості. Але враховуючи погодні умови зменшувати швидкість руху до 50км/г на усіх ділянках то є дебілізм !
Хто то писав, що : законы не должны противоречить здравому смыслу!, Тогда всё будет значительно лучше. А если законы и всё остальное не в порядке, то на выходе имеем то положение дел которое имеем.