Перегляд одного допису
Старий 16.03.2021, 21:45   #9 (permalink)
Святовит
Клубень

Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.887
Поблагодарили 6.021 раз(а) в 2.117 сообщениях
Типово Re: Длинномер - КИЕВ. Лайфхаки та лайф-експіріанс

........................Тема дійсно нагальна і така що постає для багатьох людей непереборною проблемою - нажаль. Але , як мені здається рішення її лежить в площині саме отого висловлювання : "Не всі гроші світу", підозрюю що у багатьох людей виникло питання і воно дуже слушне, про які цифри йде мова ? "Не всі гроші ........" - це скільки ? Якщо говорити про човен вісьмиметровий , десятиметровий з вагою у 3 тони, чи 5 тон, з одниєю палубою , чи з трьома ? Думаю що в тему закладено значно більше запитань ніж на справді озвучено людиною.
.........................Підозрюю що мене зараз далеко не всі зрозуміють і тим більше підтримають, але мушу сказати те що на справді про це думаю. Багато хто з "старих Клубнів" пам"ятають певні спірні фінансові моменти , коли було важко схилити людей до спільного рішення і тоді один відомий Клубень виголосив певну фразу , котра звучить наступним чином : "Просто треба більше заробляти" , припускаю що вся ця тема лежить саме в цій площині. Нажаль поки що в нашій країні не існує, ну от поки що недійшли руки до створення соціальних програм по вирішенню поставленного питання , а можливо (не вивчав цього питання , тому не берусь стверджувати) і взагалі ні де в світі немає такого проекту - дешеві яхтклуби , не варто забувати про те що все що пов"язано з водною тематикою (користування, ходіння, розваги на воді) не є першочерговими потребами людей і можливо саме тому варто підходити до цього саме з точки зору, яку можна часто почути від людей, з дебільшого далеких від водномоторної тематики - це не є важливим та першочерговим, тому ті хто хоче цим займатися мусить за свої вподпбання платити як за щось надмірне та необов"язкове.
Madagascar (17.03.2021), matros78 (17.03.2021), Mr.Dmitro (10.04.2021), Вовчик (16.03.2021)