Перегляд одного допису
Старий 16.03.2021, 22:22   #10 (permalink)
Oleksii
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
Типово Re: Длинномер - КИЕВ. Лайфхаки та лайф-експіріанс

Згоден, з Вами, Вадим. Про "всі гроші світу", я відштовхуюсь від вартості цих сервісів у сусідній Польщі (в "річній" її частині, тобто - Мазури, Щецин та ін. - аналог нашого Дніпра).
Наприклад, човен 8 метрів, 3 тони - скинути на воду краном там коштує 170 злотих, тобто 1200 гривень (в той день, коли скидають всі човни в яхт-клубі, цей день встановлюють завчасно), а персональний сброс - зрозуміло, що коштує дорожче.
Я веду мову про те, де просто в Києві можна купити таку послугу (сброс).
Чи послугу зберігання дліноміра.
Чи послугу заправки водою баку 100-200 літрів, щоб не носити каністрами і не возити машиною.

ДОбре, нехай навіть по "польскій" ціні, але де?
Де дліномір можно почухати-пофарбувати?
Де зарядити аккумулятори, щоб не носити в машину і не возити їх додому...

Можливо, я збочинець, і дофіга чєго хочу? Я теж їзжу на яхтинг (в тому числу - в ТУрцію), я ж не вимагаю безкоштовних муніципальних швартовок (як в Греції) і заправок на кожному острові... Наче скромні і логічні вимоги водномоторника.
ТУт один з клубнів каже, що треба "втєрєцца в довєріє в яхт-клубі" і тоді все буде. Але мені це нагадує часи совка і "достать по блату". Чому я повинен когось поїти бурячанкой і виставлять паляну, щоб отримати можливість віддати йому свої гроші?

Востаннє редагував Oleksii: 16.03.2021 о 22:28.
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
ANRI-72 (17.03.2021), Mr.Dmitro (10.04.2021), Вовчик (16.03.2021), Святовит (16.03.2021)