|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Почему тогда пробег на одном и том же объеме топлива, на одном и том же авто разный ?
|
|
 |
|
 |
|
Може тому що недоливають? Чи бадяжать?
Добавлено через 16 минут
[QUOTE=Oleksii;583169]Сокар не бодяжить. Ніколи.
В Україні є ТРИ гарантовані (!) мережі, які мають по всій країні єдину (!) власну (!) систему постачання палива та контролю.
Запамінайті - ОККО, Шелл, Сокар.
Ніплагадаріті.
Я не кажу, що інші оператори завжди продають ге. Але ці троє - завжди продають "своє" і завжди контролюють поставки централізовано. І навіть, якщо Ви заправитесь в КриЖОПОлє на Сокарі - то паливо там буде те саме, що і в Києвах. А на якому-небудь ВОГі (КЛО, Паралєлі чи Попіндікулярє) - в Києві може бути паливо норм, а у Рогє (крівом на 73%) може бути інший канал поставок. Чи васчє - франшиза. Чи ще гірше - родіна чувака, який члєном по клавішам грає.
І так, Сокар це державна азербайджанська компанія.
І так, Сокар взяв стандарт "будувати точку за 2 ляма" (до того - всі будували не дорожче ляма).
І да, на Сокарє, якщо вспливе "бодяга" - думаю, винуватцю обріжуть пальца... Чи шо там у муслімів обрізають....)))))) Карочь - грати на піанінє вже буде НІЧИМ...)))
Сорі несенітниця повна!
Ви хоть знаєте як і де, ті три бренди зберігають своє паливо, як воно потрапляє в Україну. Де вони його беруть, там просто кращий контроль за якісттю, і свої лабороторії які можуть перевірити ту якість. Я працював в нафтовій компанії, і бачив як де і коли воно все зберігається перевозиться і береться. Особисто бачив як в нашій компанії брали паливо такі бренди як вог і окко. Бензовози сокар бачив на кременчузькому заводі. Коли спитав у шефа, він посміявся і сказав поки я тут заправляйся на наших азс. Да і паливо ми зберігали в Мукачево, Миколаєві, Дніпрі, Новоград Волинському. Такшо де ближче там його і брали, і ми купували коли проблеми з поставками.