Катер непоганий. Тільки СКІЛЬКИ тих "Бел" є в Україні "живих" ? )))
В Україні (нажаль) - ви не обираєте модель човна. Ви купляєте з тих "живих" варіантів, що є в наявності на ринку. А їх - не більше 10. Причому - дуууже не більше 10-ти.
Якщо відкинути "напамажені", та сумнівні варінти ("двігатель токо после ремонта", "полностю новьій корпус", "расход до 10 літров в дєнь", "бабушка в цєрковь по вьіходньім єзділа" та ін) - лишається 5.
Я, наприклад, свій човен (який зараз продаю) - роки півтора шукав. ШОб і розмір, і стан, і комплектація, і в бюджеті.... І знайшов його не в Києві, привозив. Попередній - шукав десь рік (не хотів привозити, чекав шоб купити в Києві). А швидко - я тільки перший свій Крим купив, з Віхрем старим...)))), але це не "відпочинковий" варіант ))))
Жалюгідний стан "ринку" човнів в Україні - це одна з причин, чому я вирішив наступний човен імпортувати, не дивлячись на всі ковід-обмеження тощо. Теж думаю, що купляю "на всю жість", але думаю, що через кілька років захочеться щось інше, може більше, а може - менше. Це як з автомобілями ... Тільки немає опції "вибір моделі".)))