![]() ![]() |
|
![]() |
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
![]()
Катер непоганий. Тільки СКІЛЬКИ тих "Бел" є в Україні "живих" ? ))) В Україні (нажаль) - ви не обираєте модель човна. Ви купляєте з тих "живих" варіантів, що є в наявності на ринку. А їх - не більше 10. Причому - дуууже не більше 10-ти. Якщо відкинути "напамажені", та сумнівні варінти ("двігатель токо после ремонта", "полностю новьій корпус", "расход до 10 літров в дєнь", "бабушка в цєрковь по вьіходньім єзділа" та ін) - лишається 5. Я, наприклад, свій човен (який зараз продаю) - роки півтора шукав. ШОб і розмір, і стан, і комплектація, і в бюджеті.... І знайшов його не в Києві, привозив. Попередній - шукав десь рік (не хотів привозити, чекав шоб купити в Києві). А швидко - я тільки перший свій Крим купив, з Віхрем старим...)))), але це не "відпочинковий" варіант )))) Жалюгідний стан "ринку" човнів в Україні - це одна з причин, чому я вирішив наступний човен імпортувати, не дивлячись на всі ковід-обмеження тощо. Теж думаю, що купляю "на всю жість", але думаю, що через кілька років захочеться щось інше, може більше, а може - менше. Це як з автомобілями ... Тільки немає опції "вибір моделі".))) Востаннє редагував Oleksii: 05.05.2021 о 07:19. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() ![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
СРОЧНО! катер каютный Стриж продам | mmiron | Лодки (плавсредства) | 10 | 25.05.2018 11:25 |
Продам каютный катер Galia485Cruiser | Viktor R | Лодки (плавсредства) | 1 | 25.02.2018 14:33 |
Каютный катер | Шулем 69 | Архив | 4 | 13.10.2014 12:57 |
Каютный катер Glastron 197 Aventura | LOKITOR | Архив | 0 | 09.12.2013 18:19 |
Ищу (куплю) каютный катер! | Fix | Куплю, где купить | 155 | 08.10.2011 10:45 |