Перегляд одного допису
Старий 02.05.2024, 16:04   #2 (permalink)
ANRI-72
Активный участник

Псевдо: Andrey
Звідки Ви: Черкаси
Карапь: Finval475evo YAMAHA 60
Дописи: 5.617
Поблагодарили 2.983 раз(а) в 1.056 сообщениях
Типово Відповідь: Re: Відповідь: Re: Вібір аккумулятора L

Цитата:
Допис від Fix Переглянути допис
Доброго дня!
А про цю схему можна більш подробніше розповісти?
Який інвектор, який акум і т.д.?
Думаю щось для квартири зробити на всяк випадок. Зараз є два простих акума 100 з катера, інвектор з хреновою синусоїдою (ноут і світло норм, телевізор гуде), другий акум живить інтернет і теж трохи світла. На балконі залишився кронштейн від спутн. тарілки, може на нього сонячну панель примантулити?
Щось хочу на зиму переробити трохи.
Дякую!

Навіть не знаю що розповідати.Для початку загугліть "гібрідний інвертор"Прочитаєте які бувають і скільки коштують(як в Україні так і в піднебесній)Можу тільки розповісти про те чого продавани не скажуть.Поперше бажано мати виокремлену лінію без потужних споживачів.Подруге треба розуміти де його втулити(він трохи шумить,кулером і не любить низьких температур)Якщо все зрозуміло, то треба визначитись з потужніст"ю.З досвіду скажу що 3кВт і 120 Ан 24В перекриють більшість потреб.Сонячні панелі добра справа,але для 3кВт їх,на мій погляд потрібно що найменьше на 5-7 кВт.
Якщо без них то можна маленький інверторний генератор який буде швиденько задувати акуми і більшість часу відпочивати.Ну це вже коли геть погано зі світлом.Ще я і друзі за порадою електрика(один на всіх)зробили схему коли весь цей "хайтек"вимикається з схеми ї відпочиває,або ремонтуєтьсяЯкщо буде цікаво то можу дати контакт людини яка продає і монтує їх на київщині.
ANRI-72 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
AlexGrom (30.05.2024), Fix (02.05.2024), Kostass (06.05.2024)