|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Доброго дня!
А про цю схему можна більш подробніше розповісти?
Який інвектор, який акум і т.д.?
Думаю щось для квартири зробити на всяк випадок. Зараз є два простих акума 100 з катера, інвектор з хреновою синусоїдою (ноут і світло норм, телевізор гуде), другий акум живить інтернет і теж трохи світла. На балконі залишився кронштейн від спутн. тарілки, може на нього сонячну панель примантулити? 
Щось хочу на зиму переробити трохи.
Дякую!
|
|
 |
|
 |
|
Навіть не знаю що розповідати.Для початку загугліть "гібрідний інвертор"Прочитаєте які бувають і скільки коштують(як в Україні так і в піднебесній)Можу тільки розповісти про те чого продавани не скажуть.Поперше бажано мати виокремлену лінію без потужних споживачів.Подруге треба розуміти де його втулити(він трохи шумить,кулером і не любить низьких температур)Якщо все зрозуміло, то треба визначитись з потужніст"ю.З досвіду скажу що 3кВт і 120 Ан 24В перекриють більшість потреб.Сонячні панелі добра справа,але для 3кВт їх,на мій погляд потрібно що найменьше на 5-7 кВт.
Якщо без них то можна маленький інверторний генератор який буде швиденько задувати акуми і більшість часу відпочивати.Ну це вже коли геть погано зі світлом.Ще я і друзі за порадою електрика(один на всіх)зробили схему коли весь цей "хайтек"вимикається з схеми ї відпочиває,або ремонтується

Якщо буде цікаво то можу дати контакт людини яка продає і монтує їх на київщині.