![]() |
Re: Куплю себе бюджетный авто.
Доброго всім.Народ ще раз помучаю. Все більш бажання перейти на іномарку.
На даний час Волга більш менш. Але в принципі як на саму машину, так і на запчастини надіяться якось не виходить. Все ж таки хочеться вкинуть грошей,хоть з якимись гарантіями що запчатулина буде робить. На жаль запчастини до Волги такого гарантувать не можуть. Є думка, а скорше направив свій погляд на Форд транзить. Десь 1996 року. В бюджеті десь 2000-2300у.е.Хоть і прийдеться шкуру здирать. Чи може попасти більш менш нормальна машина? Все тей же дизель цікавить. Хто мавв н єксплуатації таку машинку, дуже б дякував би за комент по цій машині. Зараніш всім дякую. |
Ой Вовчик, гарантию тебе даю, форд который сделан как коммерческий транспорт, которому 20 лет, это труп. Транзит машина хорошая, но гниет как зараза, мотор огонь, но в таком возрасте я даже боюсь говорить о пробегах. Купи себе ланос за 3000 долларов и катайся.
|
Цитата:
|
Бусик фольксваген Т3 тебя никак не вдохновляет? За твою сумму можно купить в неплохом состоянии. А ремонтируется он элементарно, при твоих навыках. И з,ч недорогие.
P.S. Что, неужели Волгу таки продал? |
Сергій нажахали мене з дифіцитом запчастин. Пока вивчаю питання по можливій машині. А потім вже буду Волгу продавать.
|
Думаю продавать- это первый вариант.. это авто не улетит...
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:57. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010