![]() ![]() |
|
![]() |
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 (permalink) |
Клубень
Псевдо: o
Звідки Ви: B
Карапь: К
Дописи: 4.355
Поблагодарили 4.012 раз(а) в 837 сообщениях
|
![]()
Міліціянти у ніч на 24-те розклали кордони , що не на кождному метрі доріг на столицю , вели себе виважено і непідкупно , памятаючи чий хліб їдять ...
Холдне , болотисто-синє світанкове небо над столицею 24–го, не давало думкам литься однією рікою , тому 5.30 хв., я змирився з дрімотою і продовжив подорожній сон на задньому сидінні пасажирського транспотрту Чернівці – Київ вже під стінами Володимирського... За якусь мить , а саме 8.30 хв., мене попросили до виходу на центральному ЖД , і в раз, ступивши на привокзальну площу, мене підхопив людський потік . Кидаючи з хвилі на хвилю зустрічаючих, проводжаючих, від’їжджаючих, таксистів, безхатченків. Веселих , молодих , торгуючих і покупців , добрих і певно злих, але людей . Різних людей , столичних і ні , з різними долями в обездоленім краї... Тик-тирдик –кирдик , заволав телефон , висмикнувши з мої думки з шаленого виру фантазій про життя в столиці . RINO у два слова повернув мені напрямок помислів згідно протоколу ... і не встигли важкі , кострюбаті і подерті , невимовного кольору хмари перетнути небо від Подолу то Караваєвих дач , несучи людям сумну звістку про 20 років щастя... я вже був у тісних обіймах ІГОРЯ. Ось воно, те що робить життя повним - зустріч з ДРУЗЯМИ . З цього моменту ЧАС з однієї прогресїї автоматично переходить в іншу (з додавання на множення). ЗА хвилю в обіймах БУВАЛИЙ . Ось і екіпаж . На прочуд вмістка машина TOYOTA проковтнула наш багаж, як маленьке пиво, хоча вже була перегружена до нас , але і після цього , ми все ж побачили, чи не в десятий раз, як і де, і в якому будинку проживає RINO , правда як і всі , він вимушений добувати м’ясо - мисливством , а рибу - рибальством, гроші зараз важкі ( дякуємо жителям.....). Проковтнувши ще якісь пожитки , рушницю і т.д. під чутким керівництвом ІГОРЯ , нас мчить TOYOTA (рідкісне г...) в гідропапрк .... (далі буде) Востаннє редагував oleh: 29.08.2011 о 21:02. |
![]() |
![]() |
14 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 (permalink) |
Забанен
Псевдо: Михаил
Звідки Ви: Днепропетровск
Карапь: Прогресс 4 Хонда 40 Bark 310 Johnson 4 2T
Дописи: 4.275
Поблагодарили 2.883 раз(а) в 748 сообщениях
|
![]()
Литературный талант и безупречное владение рідною мовою, такє рідко зараз зустрінєш. Браво!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: в подписи
Дописи: 19.418
Поблагодарили 17.580 раз(а) в 6.203 сообщениях
|
![]()
Господа, я конечно прошу у Всех прощения но тему Олега я перенес сюда.
Ну не место ей во Флудилке!!!!!
Пользователь сказал cпасибо: |
igor67 (01.09.2011)
|
![]() |
#4 (permalink) |
Клубень
Псевдо: o
Звідки Ви: B
Карапь: К
Дописи: 4.355
Поблагодарили 4.012 раз(а) в 837 сообщениях
|
![]()
Горбик , ямка , і навпаки , все долає поза-шляховик , і ось вода , тут потрібно
змінити коня . Кинувши погляд на плесо , одразу стає зрозумілим куди потрапив. Є відомі стайні ( Авгієві , F-1, колгоспні ...) , а ось тут водно-моторні..... Безліч корабликів веселкою кольорів виграють на скупих променях сонця, моточовни чи то катери., чи човники під мотором вишикувались вряд , поміж лілії та ряски , жаб та водомірів , які снують водою в своє задоволення , а може хочуть по хизуватися з підвісних моторів . Так так , адже це вони (мотори) викидають дуже поживні речовини , від яких купами гинуть менші наші друзяки ... а ось на розі бонів, на плесі чистої води лежить човен , так це ВІН , пан Buster , 150 коней на транці очікують виконати своє призначення ( прийняти свою не легку долю). Ми так довго цього чекали і сталося , ось вона привітна вода Сивого Дніпра, історія промайнула чайкою над нами , чиркнула крилом по хвилі, і , мільярди крапельок Н2О теж залишили в історії цю мить, ФРЕГАТ готується в похід....скоріше виходить в ПОХІД. (буде ще трішки) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Запрет 2011 Киев и область | lisnik | Рыбалка | 26 | 30.03.2011 19:45 |
Поход Киев-Кремень-Киев | RINO | Клубные мероприятия | 41 | 22.07.2010 12:23 |
Поход Киев-Одесса 2010 | Вовчик | Клубные мероприятия | 261 | 22.07.2010 10:24 |
Поход Киев-Десна-Киев 2010 | dimon | Клубные мероприятия | 624 | 28.06.2010 21:57 |