![]() ![]() |
|
![]() |
#1 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Роман
Звідки Ви: Киев
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.422
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
|
![]()
Ну якшо кіт з бритим хвостом то іномарка, то будьласка задумайтеся про зміну клініки. в мене за життя було і є приблизно 8-9 тварин і на інмарку ніяк не потянули.
Пс просто з попереднім цвергом була ситуація загнав скапку в лапу, хромає сукровиця... Поїхали в клініку операція шмоперація вобщем все провсе приблизно 150-200 $ всеодно хромає і при надевленні на місце пищить. поговорив з собачниками в парку всі однозначно їдь до Іван Іванича в Глеваху. Приїжаю виходить мужичок оглянув, перше шо спитав чи показували мені скапку ( я все зрозумів і готовий був рознести ту клініку) але побачивши мою реакцію чувак потроху мене угомонив і сказав шо через 20 хв може зробити операцію і коштуватиме це 10 $ бля 10$. За 10 хвилин після початку операції він виніс салфетку з устюком, на мої питання чи тре колоти антибіотики, він трохи не покрутив біля віска, і сказав шо завтра все заживе як на собаці. Отак. Тамже його (Жуля ) чере пів року і усипили, на пузі почав появлятися горбик, приїхали. Нам посовітували його лишити, ранком подзвонили описали ситуацію і попросили приймати рішення. На питання чи могли це спричинити антибіотики він промовчав...
![]() ![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Где купить ЭП-140? | MALIBU | Куплю, где купить | 19 | 02.10.2019 09:30 |
Кто потерял собаку | ВинБот | Флудилка | 4 | 31.10.2014 09:51 |
Помогите пристроить собаку | AlexGrom | Бытовые вопросы | 3 | 25.11.2013 22:04 |
Где купить БСЛ-110? | ВинБот | Куплю, где купить | 17 | 22.02.2013 09:39 |