![]() |
Re: Бокс
...............Ще рано анонсувати бій Усик - Фьюрі, перебіг подій може скластися таким чином що вони ніколи не зустрінуться :neznayu:, але гіпотетично про цей бій можливо думати і передбачати. В сучасному професійному боксі далеко не все залежить від спортсменів і навіть від поясів та версій, гроші, гроші, грошики рулять світом і лише як-що все складеться успішно на користь цього поєдинку після певних вдалих боїв та передумов , лише тоді можливий такий двобій, та це станеться не раніше ніж за півтора року (як-що взагалі станеться) =-O, такі реалії сучасного професійного боксу.
|
Цитата:
Все непредсказуемо. |
Фьюри не так прост)))
|
Цитата:
..................Так , правда досить не простий чувачок, та я ні як не можу його назвати спортсменом (:neznayu:), дивлячись на нього мені на думку спадають різні формулювання що до його статури =-O та фізичної підготовки які дуже далекі від спорту та атлетизму. Це людина яку природа наділила особливими внутрішніми фізичними данними , якими він вміло користується. Хлопець не володіє взагалі хочаб якоюсь бійцівською технікою і культурою, це повне протиставлення всім існуючим боксерським школам, але те що в нього є - дає досить серьйозний результат і приносить дуже суттєві дивіденти, тобто має право на життя. Для Сашка він буде (як-що колись буде) дуже складним супернико через те що готуватися на нього вкрай складно через відсутність подібних спарингпартнерів і непередбачуваність його дій в ринзі. Усик чистий технарь, абсолютний представник новітньої Української школи боксуі це може зіграти з ним нехороший жарт в поєдинку з таким як Тайсон Фьюрі. :neznayu:. |
Это бокс, всегда есть фактор неожиданности, ведь бокс это не просто спорт....Мозги нужны, характер кроме физухи))))
|
...............Бокс, саме сучасний бокс дуже дотичний до шахів (в плані тактичного та стратегічного мислення) і про мізки при таких умовах і обставинах я навіть не вважаю потрібним нагадувати :smuschenie:. Тактика , стратегія та розум - складають величезну частку в кінцевому переможному результаті.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:11. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010