![]() |
Re: СКОРБИМ
Царство небесное....
|
Царство небесне
|
Царство Небесне
|
Память..... Что случилось?
|
Цитата:
|
Вечная память.....
|
Вчора ввечері не стало Евгений(Киев). Два роки боротьби з раком. Не витримало серце.
Вічна пам'ять тобі друже. |
Царство небесное и вечная память...
Светлая голова, золотые руки...отличный водномоторник и надежный друг...душа разрывается |
...
|
R.I.P.
|
Светлая память....
|
Земля пухом ! Дайте фото. Хто це ?
|
Царство небесне.
|
R.I.P.
|
Царство небесне...
|
Цитата:
Делал классные реле регуляторы и генераторы для моторов(реально лучше стоковых фирменных...его знало фактически все СНГ)...на Фрегатовских сборах побывать не успел отличный друг, товарищ, водномоторник...онкология лять забирает всех Женькина любимица пвхашка...помогал человеку с кривулей от аквастара и свою лодочку немного снял...сохранилось в архиве https://www.youtube.com/watch?v=N5SOY4GctBU http://forum.fregat.club/member.php?u=11843 |
Цитата:
Шкода Євгена...Ловили у свій час з ним ляща на "Ізі".Душевною він був людиною...Коли Яна(його жінка) написала мені у вайбер,що Жені більше немає...Ледь не заплакав...В тому році навесні ловив карася і зателефонував йому щоб привітати з днем народження.Він тоді довго розповідав мені і про свою хворобу,і як мудаки-лікарі ставили не той діагноз,і скільки грошей було витрачено...А в цьому році останній раз переписувалися з ним у вайбері 3 травня.Я йому надіслав свій вірш,а Євген його вихваляв і обіцяв розповсюдити.Тепер вже з Женькою не поговориш...Земля тобі пухом,друже.Спи спокійно. |
Сегодня не стало клубня и друга Виталия Санина.
DОК, друже вечная память... |
(((( ......
|
Царство небесне ДОК. Спочивай…Посто не віриться…
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:33. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010