![]() |
Re: приглашаю на кабанчика или клубная охота №1
нуу - поехали вот преглос
Шановні форумчани!!Мисливський клуб "Г....т" запрошує на колективне облавне полювання на кабана в листопаді 2014р. Дата та сроки. Пропонується перша половина листопада,конкретна дата обговорюєтся і уточнюється. Полювання-один світовий день,мінімум три загони.Є можливість ночівлі(при необхідності) безпосередньо на території мисливського господарства. Кількість учасників-мінімум 10,максимум-15 Зброя-нарізна і гладкоствольна.(використання картечі-ЗАБОРОНЕНО!!) Трофеї та вартість полювання Вартість полювання 10 000грн. В вартість входить:- три трофеї кабана (не залежно від ваги).Кожний кабан добутий понад норму(3 особини) оплачується в розмірі 2500грн.(не залежно від ваги) ЗА ВІДСТРІЛ ВЕДУЧОЇ САМКИ-ШТАФ-5000грн. -10 загоничів + собаки -транспорт в угіддях -розбір туші -ветеренарні сертифікати -добір підранка(проводиться єгерями,при бажанні,з участю мисливця) В разі недобуття трофеїв(такого за три роки ще не було)оплачується сума в розмірі 2000гр(загоничі,єгеря,транспорт,один бланк ліцензії).Загоничі без зброї! Стріляють тільки "номера". Прошу зголошуватись.Всі питання тут або за тл.0505005492. |
Закарпатье, да? ;-)
|
Не один гринпис не зберег столько зверей , как водка на охоте :->
|
Таки заманчиво!
|
если заманчиво берём бусик и едим
|
Далеко хозяйство ?
|
Если коллектив соберется, я батю своего свожу.
Короче +2 |
Цитата:
|
где хозяйство?
|
|
так далеко не поеду :-(
|
ну и Волынская обл тоже можно
|
Цитата:
|
Без охот.билета можно?
|
Без охотбилета явно низзя! Будете ехать-меня с собой возьмите!
Добавлено через 3 минуты Я хороший!пью в меру,не скандальный,компанейский,главное скромный:-) |
дата поездки ?
|
Готов. Если по волыне интересует могу уточнить.
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
тут народ тяжкий на подъём в прошлом году так и не поехали лично я хотел бы и туда и туда в начале можно и в Закарпатье короче буду в понедельник звонить забивать день если не соберётся команда здесь подтяну с форума охотников на всякий случай пишу спсак: 1) Silver36 Добавлено через 9 минут уже позвонил если будет охота то на 08.11 в понедельник перезвоню узнаю там Киевляне забили но ещё не подтвердили у них срок пн до обеда посе обеда бронь снимается я застолбил за нами если они отказываютя а мы едим нужно подвердить деньгами (я закину денег) ну вобщем так держите порох сухим |
+ 2 Готов в любое время и расстояние. Дату и место сбора выложите на форуме пожалуйста)
|
Так что,как там охота?Может всё таки собирёмся на охоту?
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:10. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010