![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Витя
Звідки Ви: Киев
Карапь: Длинномер
Дописи: 1.322
Поблагодарили 1.067 раз(а) в 291 сообщениях
|
![]()
Хотелось бы немного попиариться:
здесь была ссылка на законопроект зарегистрированный в верховной раде, об изменениях в налоговый кодекс. предлагалось в статью:
в отмеченное место сделать вставку:товариствами власників човнів та лодочними причалами, Мы проконсультировались с юристами и для нас осталось загадкой чего хотел автор. Для того чтобы понять цель законопроекта нужно понимать на кого он распространяется. То есть что такое
Я знаю нечколько форм организаций и предприятий типа Общественная организация, кооператив, общество с ограниченной ответственностью, частное предприятие, есть даже определение что такое
и т.п. В интернете нет определения что такое это "товариство власників човнів" например распространяется ли льгота если например хозяин ТОВ "Ласпи" завтра зарегистрирует ТОВ "товариствами власників човнів Ласпі"??? второй момент:
Я также не нашел определения что есть лодочный причал но путем логических... ![]() Это лично я такие прорехи увидел в данном законопроекте но возможно я не прав. Я не хочу просто критиковать, мы предложили альтернативу, вот предложение которое мы направили депутату Верховной рады. Президенту Федерации водно-моторного спорта Украины Виктору Шемчуку и получили обещание поддержки:
В указанное место вставить: "та базами стоянками (відстійно-ремонтними пунктами) для відстою та зберігання маломірних (малих) суден громадян," Терміни та визначення База для стоянки маломірних (малих) суден громадян(до 1997 року «Відстійно-ремонтний пункт») - суб'єкт господарювання, одним зі статутних напрямів діяльності якого є надання послуг з безпечного утримання маломірних (малих) суден і який утримує і використовує спеціально обладнані для цього гідротехнічні споруди або природні берегові об'єкти, за винятком баз та інших пунктів базування суден флоту рибного господарства. Джерело: МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ Н А К А З Про затвердження Інструкції про огляд баз для стоянки маломірних (малих) суден (Інструкція, п.1.5) 16.07.2004 N 641 Маломірні судна - це самохідні судна з головними двигунами потужністю менш як 75 к.с. (55 кВт) і несамохідні судна та парусні судна валовою місткістю менш як 80 регістрових тонн (або одиниць), а також моторні судна незалежно від потужності двигунів, але валовою місткістю не більш як 10 регістрових тонн (або одиниць) та несамохідні судна (гребні човни вантажопідйомністю 100 і більше кілограмів, байдарки - 150 і більше кілограмів та надувні судна - 225 і більше кілограмів), що належать громадянам. Джерело: ст. 116, Кодексу України про адміністративні правопорушення Відстійно – ремонтні пункти – Земельний Кодекс України Стаття 70. Землі річкового транспорту До земель річкового транспорту належать землі під: а) портами, спеціалізованими причалами, пристанями і затонами з усіма технічними спорудами та устаткуванням, що обслуговують річковий транспорт; б) пасажирськими вокзалами, павільйонами і причалами; в) судноплавними каналами, судноплавними, енергетичними та гідротехнічними спорудами, службово-технічними будівлями; г) берегоукріплювальними спорудами й насадженнями; ґ) вузлами зв'язку, радіоцентрами і радіостанціями; д) будівлями, береговими навігаційними знаками та іншими спорудами для обслуговування водних шляхів, судноремонтними заводами, ремонтно-експлуатаційними базами, майстернями, судноверф'ями, відстійно-ремонтними пунктами, складами, матеріально-технічними базами, інженерними мережами, службовими та культурно-побутовими будівлями, іншими об'єктами, що забезпечують роботу річкового транспорту. Очень хотелось бы узнать оценку данного предложения от такого жесткого критика как Саша STP так как очень ценю твое мнение да и вообще мнение форумчан. Спасибо ![]()
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
igor67 (30.01.2012)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
День Флота! | Вал | Поздравлялка | 5 | 05.08.2011 16:51 |
Закрытие зимнего сезона 2010/2011 | Larik | Рыбалка | 15 | 22.03.2011 19:14 |
Закрытие навигации для маломерных кораблей | ВинБот | Другие вопросы | 22 | 14.11.2010 00:52 |
Закрытие сезона 2010 | stp | Общалка | 96 | 25.10.2010 11:16 |
День работников морского и речного флота | Андрейкин | Поздравлялка | 4 | 04.07.2010 18:13 |